84 000 $
1 346 $/м²
62.4 / 25.6 / 20.4 м²
поверх 5 з 24
Газоблок
Від будівельників вільне планування
сьогодні
1 тиж. тому
33 (сьогодні 2, вчора 7)
Опис
Продається простора двохкімнатна кватира від ВЛАСНИКА на 5 поверсі з двома спальнями та великою кухнею-студією, два санвузли, всі вікна виходять у великий, гарний, закритий двір ЖК з безпечними дитячими майданчиками та затишними зонами відпочинку, де можна приємно провести час з сімєю або друзями.

Від забудовника встановлені лічильники води та електроенергії, також встановлено додатково лічильники тепла, які одразу передають інформацію до постачальника послуг опалення.

Новий гарний район з продуманою інфраструктурою: великий ТРЦ Ретровіль з магазинами, супермаркетами, розвагами, поруч державні та приватні школи, садочки, величезна лісо-паркова зона.

Ключі на руках, право власності оформлено, тож чекаємо вас на перегляді!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна. Опалення автономне. Вікна металопластикові, нові. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна
Анастасія
Анастасія
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!