130 000 $
1 512 $/м²
86 / 40 / 22 м²
поверх 15 з 24
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 тиж. тому
59 (сьогодні 1, вчора 3)
Опис
ЖК Адмірал
Вулиця Миколи Ушакова 1В

Пропонуємо вашій увазі чудову сучасну, світлу та простору 2-кімнатну квартиру, розташовану на 15 поверсі 25-поверхового будинку в ЖК "Адмірал", за адресою вул. Ушакова, 1В.

Загальна площа цієї квартири становить 86,4 кв. м, а житлова - 40 кв. м. Вона складається з вітальні, спальні, двох санвузлів та комори для речей. Висота стелі у квартирі - 2,65 м. Вікна виходять на схід (вулиця Ушакова) та частково на південь.

На кожному поверсі розташовано лише 6 квартир, а для вашого зручності діють два ліфти - пасажирський та вантажний. Також в будинку є консьєрж, завжди готовий допомогти вам.

Квартира оснащена якісною побутовою технікою, включаючи витяжку, варильну поверхню, духову шафу від Gorenje, пральну та посудомийну машини від Bosch, а також холодильник LIEBHERR. Для вашого комфорту є два кондиціонери та новий бойлер. Крім того, у квартирі є тепла підлога, система кондиціювання та охоронна сигналізація, а також лічильники на тепло, опалення та водопостачання - все це централізовано.

Також вас очікує власне паркомісце в підземному паркінгу площею 15,6 кв. м (про деталі можна обговорити окремо).

ЖК "Адмірал" - це житловий комплекс бізнес-класу, розташований на березі Святошинського озера з панорамним видом на сосновий ліс. Складається з 4 будинків, підземного та наземного паркінгу, дитячого та спортивного майданчиків, а також комерційних приміщень на першому поверсі. Будинок побудований в 2009 році за монолітно-каркасною технологією, зі стінами з керамічної цегли, утепленням з мінеральної вати та вентильованим фасадом.

Поруч розташовані дві станції метро - "Академмістечко" та "Житомирська", а також розвинена інфраструктура, що забезпечить вам всі зручності життя.

Запрошую Вас на перегляд!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені оцинковані труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Є балкон засклений. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, DVD програвач, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2009 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 5 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • DVD програвач
  • Телевізор
City Space
Верифікований профіль
4
Роки досвіду
9
Рекомендацій
1
Рік на сайті
Активних оголошень 18
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 19798
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса