239 000 $
2 812 $/м²
85 / 46 / 12 м²
поверх 4 з 8
Газоблок
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
71 (сьогодні 4, вчора 2)
Опис
ЖК «Respublika»
- 10 хв пішки до метро "Теремки"
- Загальна площа - 85 м2.
- Кухня- вітальня - 34.5 м2.
- Спальні – 14,5 і 14м2
- Поверх 4 / 8
Елітна квартира в самому зеленому районі , відмінний ремонт, якісні матеріали та бездоганний стиль.
Продаж вишуканої 2-кімнатної квартири в ЖК Республіка. Складається з двох спалень та великої кухні-вітальні, 2 санвузла , душева, багато місць для зберігання речей. В квартирі все продумано для комфортного проживання, ремонт виконаний за авторським дизайн-проектом, зроблена шумоізоляція. Якісні матеріали: сантехніка Grohe, побутова техніка Bosch, Electrolux, Samsung, Hisense, вбудовані меблі індивідуального вироблення, багаторівневе освітлення, система фільтрації води, тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні, кондиціонери.
У вітальні великий плазмовий телевізор, зона відпочинку. Кухня має вмісткі шафи, два холодильники, духовку, мікрохвильовку, індукційну варочну поверхню, посудомийку, подрібнювач. Спальня виконана в теплих розслаблюючих тонах. Опалення централізоване, можна регулювати і сплачувати за використане тепло по лічильниках. Висота стель у квартирі складає 2,7 метри. Новий ремонт, техніка на гарантії.
ЖК Республіка - комплекс комфорт класу, побудований за концепцією "місто в місті". Має закриту територію з цілодобовою охороною із власною школою, дитячим садком, прогулянковою зоною, спортивними майданчиками та зонами басейну і барбекю.
Вхід за електронними ключами, наземна парковка , під’їзд облаштований кімнатою, де мешканці можуть спокійно залишати візочки, велосипеди, тощо, доступ по електронному ключу. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка" для шопінгу та розваг Станція метро "Теремки" всього за 300 метрів від будинку, що забезпечує зручний доступ до центру Києва.
Відео-огляд : [ссылка скрыта]/OEsIvxAWS9M?si=6g2jdQG51oda6_KD

Ця квартира - унікальна можливість знайти житло з високими стандартами якості, сучасними зручностями та прекрасним розташуванням у південній частині Києва.
Квартира з документами, готова до продажу.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Терміново, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Верифікований профіль
6
Років на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1379
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Ремонт зроблений за дизайн проектом, який є в наявності, багато розеток під різноманітні гаджети, керамограніт, тепла підлога по площі коридору, санвузлів та кухні. Якісні вбудовані меблі на замовлення з фарбованими фасадами.

Планування
Велика кухня-вітальня, панорамні вікна, коридор з вмісткими шафами , дві чудові спальні, краса і затишок

Будинок і двір
Малоповерхова забудова, будинок на 12 під'їздів, інтелігентні сусіди, просторий вестибюль з кімнатою загального зберігання габаритних речей, доступна тільки для мешканців будинку. Сучасний ліфт.

Інфраструктура
ЖК Республіка – це унікальна сучасна малоповерхова забудова в південній частині Києва (поруч Одеська траса та Кільцева дорога), справжнє Європейське місто де є все для життя: магазини, кав’ярні, салони та навчальні студіі, спортивні та дитячі майданчики, BBQ зони відпочинку, тенісні корти, басейн, паркові алеї, доглягута зелена зона, це найзеленіший район Києва. Є гостьова парковка та багаторівневий наземний паркінг, цілодобова охорона, вхід по електронних ключах.

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Адреса