83 500 $
1 210 $/м²
69 / 28.3 / 18.9 м²
поверх 12 з 23
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
2 тиж. тому
2 тиж. тому
39 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаю видову 2-кімн.квартиру в ЖК Діброва Парк (вул. Віктора Некрасова 12-А, будинок 2). ЯВЛЯЮСЬ ВЛАСНИКОМ.

Квартира на 12 поверсі, гарний вид з вікон на парк та місто. Площа квартири 69 квадратних метрів. Будинок монолітно-каркасний, утеплення базальтовою ватою, міжквартирні перегородки із цегли.

Квартира площою 69 кв. складається з:
- кухня-вітальня: 18,9 кв.
- спальня 1: 14,7 кв.
- спальня 2: 13,6 кв.
- санвузол 1: 5,6 кв.
- санвузол 2: 2,2 кв.
- коридор: 9,5 кв.
- лоджія: 4,5 кв.

Будинок готовий до заселення/ремонту (введений в експлуатацію).
Стан квартири – після забудовника, лазерна стяжка підлоги, броньовані вхідні двері, лічильники та регулятори опалення, води, електрики.
На території ЖК великий ландшафтний парк, багаторівневий паркінг, торговий центр та комерційні приміщення. Поряд з будинком заповідник Сирецький Гай. Також у пішій доступності ТРЦ Retroville, Novus, школи, садочки, лікарні.

Дзвонити вайбер по номеру [телефон скрыт].
Або телеграм по номеру +48516173592.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Вид з вікон на парк, на місто. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол. Є лоджія, засклена. Вікна металопластикові. Будинок побудований в 2023 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, Консьєрж. Поруч є розважальні заклади, супермаркет, парк, ліс, зупинки, школа, дитсадок. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Засклена. Зовнішнє утеплення стін
Вікторія
Вікторія
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!