200 000 $
2 857 $/м²
70 / 25.3 / 20.7 м²
поверх 6 з 26
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 тиж. тому
77 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
До вашої уваги двокімнатка квартира з кухнею-вітальнею загальною площею 70 м2. Розташована на 6 поверсі 26 поверхового монолітно-каркасного будинку.
Будинок: з/б, моноліт-каркас, цегла. Наявність на першому поверсі приміщення загального користування для дитячих візочків, на -1 поверсі приміщення для зберігання велосипедів на площу всього будинку. Гарно розвинена інфраструктура ЖК з великою кіл-тю дит. майданчиків.
В пішохідному доступі дит.садочки державні та приватні, школи державні та приватні, ТЦ River Mall, паркові зони, Метро Осокорки 5 хв.
3 ліфти
Охорона та консьєрж 24/7.
ОСББ
На території є багатоповерховий паркінг

Квартира: дизайнерський ремонт. Квартира облаштована гардеробною 3м2 з системою зберігання речей, пральною та сушильною машинами ТМ SMEG, бойлером на 100м3.
Коридор 8м2: вбудована шафа, пенал з вбудованою дошкою для прасування та зберігання речей
Санвузол 5м2: ванна+туалет+біде. Сантехніка GROHE
Спальня-дитяча 12м2: панорамне вікно, вид у двір, облаштована кондиціонером.
Спальня 15м2: вид у двір, ліжко з підйомний механізмом, телевізор Samsung оздоблена кондиціонером.
Кухня-вітальня 21м2: техніка Gorenje, сант.Franke. Oздоблена кондиціонером, індукційною плитою, посудомийною машиною, фільтр для очищення води, вбудована мікрохвильова піч, духова піч, холодильник. Дубовий стіл з 6 стільцями ТМ LORI. Зона вітальні - телевізор Samsung та диван-ліжко з розсувною системою типу Клара.
Вид на Дніпро, у двір.
Лоджия 6м2: з радіатором, кутова з видом на Дніпро, можливо облаштувати під робочий кабінет

Підлога - дубовий паркет з покриттям тунгова олія. Двері та фасади меблів - фарбований ясен.
Встановлена система SmartHome DANFOSS, що дозволяє економити до 30% в сезон опалення.
В будинку є централізована гаряча вода, але можливо використовувати і бойлер.

Відео огляд:
https://[ссылка скрыта].com/watch?v=h_V8Ep5pqmI
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон на ріку, у двір, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, дерево, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Консьєрж, автопарковка. Поруч є супермаркет, розважальні заклади, зупинки, дитсадок, школа, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Засклена. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Катерина
Катерина
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Будинок: з/б, моноліт-каркас, цегла. Наявність на першому поверсі приміщення загального користування для дитячих візочків, на -1 поверсі приміщення для зберігання велосипедів на площу всього будинку. Гарно розвинена інфраструктура ЖК з великою кіл-тю дит. майданчиків.
3 ліфти
Охорона та консьєрж 24/7.
ОСББ

Інфраструктура
В пішохідному доступі дит.садочки державні та приватні, школи державні та приватні, ТЦ River Mall, паркові зони, Сільпо, Нова Пошта, Метро Осокорки 5 хв.

На території є багатоповерховий паркінг

Адреса