80 000 $
1 166 $/м²
68.62 / 30 / 21.29 м²
поверх 11 з 16
Газоблок
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
1 міс. тому
55 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продаж 2к квартири ЖК Варшавський2 Будівельний N16.2. Помешанная односторонне, вікна на Південь, планування 2С3 метраж-68.62 на 11 поверсі з 16. Стан -якісні будівельні роботи. Встановлені лічильники, своя котельня, вікна Rehau, надійні вхідні двері . Сьома черга Варшавського 2 це один дім( без однокімнатних) розташований у центрі мікрорайону та захищений від вітрів. Унікальність полягає в тому що він має власну огороджену площу тільки для мешканців 16.2 ( одного будинку). Сучасний вестибюль з охороною. Дитячий майданчик та спорт майданчик на власній огородженій території! Дім введений в експлуатацію. Можна заходити на ремонт. Садочок, школа, ТРЦ Ретровіль, супермаркети, спортивні майданчики, веломагазин, приватна клініка, кавʼярні, салони та барбершопи, очистка води, виномаркет.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Прямий продаж
Ірина
Ірина
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Сьома черга Варшавського 2 це один дім( без однокімнатних) розташований у центрі мікрорайону та захищений від вітрів. Унікальність полягає в тому що він має власну огороджену площу тільки для мешканців 16.2 ( одного будинку). Сучасний вестибюль з охороною. Дитячий майданчик та спорт майданчик на власній огородженій території! Дім введений в експлуатацію. Можна заходити на ремонт.

Інфраструктура
Садочок, школа, ТРЦ Ретровіль, супермаркети, спортивні майданчики, веломагазин, приватна клініка, кавʼярні, салони та барбершопи, очистка води, виномаркет.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.