1 200 000 $
6 349 $/м²
189 / 80 / 20 м²
поверх 5 з 14
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 тиж. тому
65 (сьогодні 1, вчора 2)
Опис
Продаж квартири 186 м2 з Паркомісцем в Житловому комплексі преміум класу "Віденський". "Віденський" - житловий комплекс, розташований у тихому центрі Печерського району за адресою: Панаса Мирного 8-16.

Квартира продається з ремонтом, облаштована меблями та технікою.
В квартирі 4 кімнати. Квартира розташована на 5 поверсі, На поверсі розташовано дві квартири. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Без комісії

Завдяки реалізації дизайну від Lera Katasonova Design , ви можете бути впевнені в високій якості та стилю в кожному елементі інтер'єру. Простора вітальна кімната, затишний кабінет та кухня-столова, а також майстер-спальня з просторими шафами та ванною кімнатою, друга спальна кімната разом із ванною кімнатою та гостьовий санвузол й кімната для прання - це все додасть комфорту вашому життю та наповнить оселю максимальною функціональністю.

Функціональне планування:
При проектуванні ремонту квартира була поділена на декілька груп, що покращує її функціональність та сприяння житлового простору.
Вхідна Група: Просторий хол із Гардеробом для верхнього одягу, Гостьовий санвузол.
Гостинна Група: Простора Вітальна кімната, Функціональна Кухня-столова із встроєною технікою, Кабінет
Житлова Група: міжкімнатний коридор із шафою, майстер-спальня з просторими шафами та ванною кімнатою, Друга спальна кімната, ванна кімната, гардероб, пральна кімната.
Додатково: Ліфтовий хол оновлений, обладнано меблями. На поверсі проведено ремонт, обладнана кімната для зберігання речей (12м.кв)

Обладнання:
Квартира повністю обладнана меблями та технікою.
Меблі провідних італійських та американських фабрик. Освітлення від найкращих виробників Італії та США. Підлога по всій квартирі із високоякісного дубового паркету із оригінальним малюнком. Дорогі штори з натурального шовку - особливий урочистий декор, у поєднанні з оригінальною підлогою створюють неповторну атмосферу комфорту, розкоші та затишку.
Спальні кімнати окрім якісних меблів обладнані найкращими матрацами (King Koil).
Кухня обладнана встроєною технікою від Швейцарської компанії ZUG та німецької LIEBHER, встановлена система очистки води Зворотній Осмос. В вхідній групі та в санвузлах підлога із натурального мармура, по всім ванним кімнатам та вхідній групі зроблена тепла підлога. Ванні кімнати та Гостьовий санвузол обладнані італійською сантехнікою найвищого рівня (Devon&Devon, Old England). Пральня обладнана технікою Miele (пральна та сушильна машини).
Опалення центральне. Водопостачання – центральне (холодна та гаряча вода). Встановлені фільтри грубої та чистої обробки води, а також фільтр пом’якшення води. Встановлений бойлер на 200 літрів. Система розподілу води до кожної точки.
В квартирі мається доступ до інтернету 1ГБ (внутрішнє обладнання від UNI-FI), супутникове телебачення, кабальне ТБ. Є телевізор в кожній кімнаті, в Гостинній телевізор SAMSUNG 75 дюймів.
Система кондиціювання: встановлено систему центрального кондиціювання компанії ДАЙКІН. На обігрів система може працювати за зовнішньої температури до мінус 20 градусів (що дозволяє використовувати її, при необхідності, як резервне опалення).
Вхідні двері броньовані, якісно оброблені в тон усієї вхідної групи всередині квартири та елегантно зовні. Ваша квартира буде вигідно відрізнятись від усіх.
Деталі
В квартирі 4 кімнати. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Верифікований профіль
Сертифікат
СФНУ
12
Років досвіду
11
Років на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 10493
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.