87 758 $
1 181 $/м²
74.3 / 30.13 / 22.59 м²
поверх 22 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
4 дні тому
2 тиж. тому
7 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
7 KVARTAL — сучасний житловий комплекс, який привертає увагу багаторівневим фасадом, різноманітністю геометричних елементів і кольорів опорядження, заскленими лоджіями і каскадною поверховістю. Прибудинкова територія спроєктована згідно з правилами ландшафтного дизайну в скандинавському стилі — багато зелені, доглянуті газони, натуральні матеріали (дерево, камінь) для облаштування зон відпочинку, спортивні майданчики, дитячі ігрові «містечка» і барбекю-зони. Плюсом буде відокремлення пішохідних зон від проїжджої частини, завдяки чому мешканці комплексу будуть безпечно і комфортно себе почувати під час прогулянок.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення автономне. В квартирі 2 спільних санвузла. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, річка/озеро. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 8
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Комплектація:
-в кожній з п'яти секцій буде по 2-3 ліфти
-зовнішні стіни — газобетон 250 мм, міжквартирні — керамзитобетон 250 мм з додатковим шаром звукоізоляції, міжкімнатні — керамзитобетон 115 мм
-зовнішній фасад з першого по третій поверхи — керамограніт, 4 і вище — фасадна штукатурка або декоративна штукатурка (мокрий фасад), утеплення мінеральною плитою
-окрема кільцева двозонна система холодної води; систему гарячого водопостачання забезпечують окремі бойлери в ІТП
-проєкт благоустрою території включає в себе озеленення, пішохідні доріжки, облаштування малими архітектурними формами, майданчиками
-забудовник встановлює поквартирно лічильники води, газу, електропостачання

Інфраструктура
Житловий комплекс 7 KVARTAL будують в мікрорайоні, що активно розвивається — на Виноградарі біля великого ТРЦ Retroville. Тут же незабаром передбачено відкриття двох нових станцій метро — «Мостицька» і «Проспект Правди». А вдала наземна транспортна розв'язка і різноманітні маршрути громадського транспорту дозволять швидко і легко дістатися до будь-якої точки міста.
Для сімейних прогулянок, ранкових пробіжок і катання на велосипеді відмінно підійде Виноградарський ліс в 5 хвилинах їзди від будинку — там облаштовані барбекю-зони з альтанками, в теплу пору року працюють дитячі атракціони, є майданчик для ігор і мотузкове «містечко». Порибалити або погодувати качок можна біля озер «Синє» або «Блакитне» на відстані 1,5-2 км від ЖК.
В окрузі працює безліч навчальних закладів для дітей різних вікових груп: школи №3, №6, №242, №243, гімназії №247 «Синьоозерна», №34 «Либідь», міжнародна школа «Меридіан», школа-сад імені Софії Русової, дитячі садки №803 «Ладусі», №25 «Первоцвіт», №142 «Сонячний», №570 та інші. У вільний від навчання час діти можуть відвідувати додаткові гуртки і секції в приватних розвиваючих центрах, школах танців, арт-студіях і мовних курсах.
Якщо знадобиться лікарська допомога — поблизу з житловим комплексом 7 KVARTAL знаходяться приватні медичні центри «СантаЛен», Viva, VitaLine, стоматологія VITEL, а також міська поліклініка для дітей та амбулаторія сімейної медицини.
Вести здоровий спосіб життя тут не складе ніяких проблем, адже в ТРЦ Retroville працює мережевий фітнес-клуб з басейном Sport Life, а інфраструктура сусідніх ЖК включає в себе йога-студії, кросфіт-зали та танцювальні школи.
Пообідати поза домом можна в одному з ресторанів швидкого харчування в торговому центрі або кафе в двох кроках від будинку, наприклад, Matato, Mamamia, «Сушія», Selen. За продуктами всього дві хвилини до супермаркету NOVUS, трохи далі — «Фора», ще один Novus, «Сільпо» і «АТБ».

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.