430 777 $
2 850 $/м²
151.15 / 95.14 / 14.92 м²
поверх 18 з 20
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
1 тиж. тому
3 тиж. тому
7 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Секції житлового комплексу Stanford розташовані по периметру ділянки та утворюють закритий прибудинковий простір. Секції різного поверху, що покращує інсоляцію та допомагає уникнути ефекту колодязя у внутрішньому дворі. На прибудинковій території не буде автомобілів, а тільки ландшафтний дизайн, місця для відпочинку та ігор дітей.
Стиль комплексу виконано з відсиланнями до американської архітектури середини 20 століття: масивні форми, прості лінії фасадів, стриманість в елементах прикрас. Покриття стін ЖК Stanford — система вентильованих фасадів з плитами з керамограніта. Вентильовані фасади допомагають захистити стіни від перегріву влітку та зберігають тепло взимку.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 3 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення автономне. В квартирі 2 спільних санвузла. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2025 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є супермаркет, парк
Верифікований профіль
4
Тижні на сайті
Активних оголошень 10
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Комплектація:
-алюмінієві вікна з двокамерним склопакетом та шестикамерним профілем
-підлоги виконані з лазерної цементно-піщаною стяжкою
-опалення індивідуальне для всього комплексу
-для зберігання автомобілів запроєктований п'ятирівневий підземний паркінг з зарядками для електрокарів
-у кожній квартирі встановлені лічильники електрики, тепла та води
-закрите прибудинковий простір, цілодобова охорона, система контролю доступу
-власна внутрішня інфраструктура комплексу
-консьєрж-сервіс люкс класу

Інфраструктура
Розташування на Печерську гарантує розвинену інфраструктуру не тільки для ділової активності, але й для відпочинку. Також поруч ділові центри, кінотеатри та театри, виставкові комплекси та галереї, бутики та шоу-руми, кафе та ресторани з кухнями різних країн світу. У пішої доступності Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Парк ім. Марії Заньковецької, Центр сучасного мистецтва «М12» та інші пам'ятки центру Києва.
Свіжі фрукти, овочі, фермерську продукцію, м'ясо та рибу, спеції й сухофрукти можна купити на Володимирському ринку, до якого пішки 5 хвилин. Також поруч з ЖК Stanford супермаркети «Бджілка Маркет» та «ЕКО Маркет», а до «Сільпо» та «Фуршету» пішки 15 хвилин. 15 хвилин пішки або 4 хвилини на авто й ви в Ocean Plaza, з супермаркетом «Ашан», магазинами, ресторанами, кафе, кінотеатром та публічним акваріумом.
У пішої доступності Fitness studio, Aurum Fitness Clinic, Fitness by Grek, фітнес-студія Khalom, а Трохи далі Hiitworks Печерськ.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.