150 000 $
1 995 $/м²
75.2 / 34.9 / 21.3 м²
поверх 2 з 12
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
80 (сьогодні 5, вчора 6)
Опис
Нова пропозиція, продаж, без комісії для Покупця: двостороння 2-кімнатна квартира 75,2м2 на 2пов./12 у житловому комплексі бізнес-класу Новопечерський Квартал №5
Планування квартири: з просторого передпокою, ліворуч – кухня-вітальня 21,3м2, спальна кімната 19,2м2; і через дві ванних кімнати (можливо, одна з них стане у Вас гардеробною), навпроти, праворуч, ще одна спальна кімната 15,7м2
У квартирі вже виконана розводка електрики по кімнатах; для кухні-вітальні і однієї спальної кімнати вже встановлені зовнішні блоки інверторних кондиціонерів Cooper&Hunter, проведені комунікації під встановлення внутрішніх блоків кондиціонерів; висота стель 2.76м; панорамні вікна, з яких відкриваються краєвиди на парк ЖК і стилобатну частину двору; встановлені лічильники тепла, води і електроенергії.
Будинок монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; індивідуальний проект 2019 року від забудовника New Sigma Development; ЖК має свою закриту територію, ландшафтний дизайн; у парадному презентабельна вхідна група, 2 німецьких ліфти WITTUR; трирівневий підземний паркінг; по всій території ЖК встановлено камери відеоспостереження, до яких мешканці мають доступ через смартфон; доступ на поверхи здійснюється за індивідуальними магнітними картками.
У трирівневому паркінгу, розташованому у стилобатній і підземній частинах комплексу, для кожної квартири передбачено своє місце для паркування. З кожного рівня паркінгу можна піднятися до своєї квартири ліфтом.
Сучасний стандарт безпеки: територія з контролем доступу та відеоспостереженням24/7, системи пожежної та охоронної сигналізації, централізована система диспетчеризації будівлі
Доглянута територія ЖК призначена для повноцінного відпочинку і здорового дозвілля дорослих і дітей. Великий внутрішній двір, закритий від проїзду автомобілів, власний парк з алеями для прогулянок, спортивний і дитячий майданчики.
У кроковій доступності вся інфраструктура Печерська; поблизу ТЦ Good Life, станції метро Палац Україна і Печерська – 7 хвилин пішки
Запрошую на перегляд квартири у зручний для Вас час; гарне місце для життя, Ви будете задоволені, рекомендую!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет оптоволоконний. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
VALION
Верифікований профіль
9
Років досвіду
3
Рекомендації
2
Роки на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 11979
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
В пропозиції є незбережені дані.