118 000 $
2 878 $/м²
41 / 22 / 10 м²
поверх 8 з 18
Газоблок
Роздільне
Чудовий стан
3 тиж. тому
3 тиж. тому
68 (сьогодні 2, вчора 1)
Опис
Відео квартири:
Версія для телефона: https://[ссылка скрыта]/9ocHtELVj1Y
Версія для комп'ютера: https://[ссылка скрыта]/qOfKmO0-Fk0

Квартира знаходиться на безпечному 8 поверсі першої лінії Оболонської набережної по пр. Володимира Івасюка 2-Д, ЖК Парк Стоун. Вітальня та кухня мають вид на Вербне озеро. Квартира має свіжий ремонт (1 рік) та укомплектована всім необхідним для проживання. Є ізольована спальна кімната та засклений балкон. З балкону відкривається вид на Вербне озеро, променад Оболонської набережної та на парк Наталка.

У ЖК є підземний паркінг, продуктовий магазин, салон краси, спортзал, дитячий садок, Нова Пошта і тп. Вхід в парадне обладнаний пандусом.

Право власності більше 3-х років.

Інформація для ріелторів: квартира актуальна, та Ви можете пропонувати її своїм клієнтам, не треба це зі мною попередньо узгоджувати за телефоном. Всі подробиці в вайбер [телефон скрыт].
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір, на парк, на ріку. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Охорона, Консьєрж, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, зупинки, супермаркет, річка/озеро, парк. Квартира неприватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклена. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Вікторія
Вікторія
Власник
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.