140 000 $
1 921 $/м²
72.86 / 29.6 / 22.6 м²
поверх 10 з 16
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
вчора
3 тиж. тому
20 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
🔥🔥🔥
Продаж від власників.
🔥🔥🔥
Квартира (72,86м2) продається разом з підземним паркінгом (15м2, біля вхідної до парадного групи) та двома роздільними коморами (1,64+2,67м2)

Чудова видова, простора квартира. Завдяки переплануванню-має 2 роздільні кімнати (захід і схід) і простору кухню-вітальню (схід).
Краєвиди з вікон приголомшливі!
Озеро😍, безкрайній ліс🥹🏞️ і захід сонця🤩🌄. На березі чудового озера з атракціонами з водяних бордів і альтанками...
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір, на ріку, на парк, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 2 власника, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Комора, Консьєрж, Охорона, Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж, Вільна. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Марк
Марк
Власник
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Квартира має 2 санвузли: стандартний санвузол з ванною і господарський санвузол з душем.

Планування
За рахунок мінімального перепланування-вийшла чудова і простора кухня вітальня. Простір дозволяє вмістити і холодильник side-by-side , і кухонний острів, і великий обідній стіл біля вікна, поруч з яким стане чудова шафа-вітрина з кавомашиною🤗☕.
Ну а доповнити вітальню парою крісел і диваном біля електро каміну з телевізором...мммммм

Будинок і двір
Будинок закритого типу, з підземним паркінгом (з станціями зарядки для електрокарів). Двір огороджений, з дитячими майданчиками. Опалення: дахова газова котельня, ГВ: бойлер в квартирах. Перші 2 поверхи (цоколь і 1й) комерційні приміщення: супермаркет, кав'ярня, перукарня, тощо.

Інфраструктура
Будівництво на завершальному етапі. БТІ вже зробило обміри, данні вносяться в буд.реєстр.
До кінця червня 2024 планується отримання акту введення в експлуатацію. Липень 2024-отримання поштової адреси і реєстрація права власності. Поки продаж можливий за переуступкою прав (додатково: комісія 2.5% з покупця).
Після отримання права власності-ціна даного об'єкта збільшиться.
Продаж за договором купівлі-продажу.
Додатково: податок на нерухомість, яка у володінні менше 3х років +5%.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.