210 000 $
1 736 $/м²
121 / 58.7 / 14 м²
поверх 8 з 12
Українська цегла
Роздільне
Хороший стан
сьогодні
2 тиж. тому
71 (сьогодні 4, вчора 3)
Опис
Віддаємо в люблячі руки за гроші любиму квартиру. Вона була нам домом, затишком, фортецею. Вона прилаштована під комфорт сімʼї, тому що хазяйка любить, щоб все було зручно і комфортно. Але діти виросли і вилетіли з гнізда. Тож для однієї жінки стільки житлової площі аж занадто.
Тож. Маємо житлову площу 120 з лишнім квадратних метрів. На Оболонських Липках над парком Наталка.
Три кімнати. Величезна кухня з балконом, що перероблений на столову зону. Панорамні вікна з кухні і вигляд навіть на Печерську Лавру. Стеля три метра. Кухня має вбудовану техніку Арістон, дводверний холодильник Samsung. Барна стійка. Місце для зимового саду. Багато затишного освітлення.
В спальні є величезний балкон, з якого панорамні вікна у двір, але видно парк і Дніпро. Балкон теплий, облаштований шафами купе, служив кабінетом певний час. Спальня в англійському стилі з добротними меблями.
Зручна і затишна вітальня, велике вікно. Для любителів супутникового ТБ є додаткова антена. Дитяча кімната. Діти влаштували її по-своєму, коли виросли. Спортивний куточок залишився. В дитячій нове вікно. Прибрали всі протяги вже під час війни. Ролети майже на всіх вікнах, окрім вітальні.
Два санвузла. Гостьовий з душовою кабіною. І більший з джакузі. Один маленький бойлер в кухні і на душову на 30 літрів. Велика ванна має бойлер на 100 літрів, тож ніколи не мали проблем з гарячою водою.
На всі комунікації є лічильники. На всіх батареях стоять перемикачі для регулювання тепла. Але квартира дуже тепла. Взимку майже не вмикаємо, тримаємо на мінімумі. Крім того під підлогою проходять труби, то в деяких місцях підлога тепла. Дім цегляний.
Квартира з прекрасною енергетикою, кому це важливо. Ніколи не було навіть павутиння. А рослини буйно квітнуть.
Чисте і світле парадне, нові ліфти, у дворі установлений шлагбаум, парадне з консьєржем. У дворі дитячий майданчик, дві спортивні площадки, що видно з вікон спальні.
З обох боків дома є Сільпо, Новус, АТБ, аптеки, багато приватних магазинів, Нова пошта, Укрпошта, ветеринарні клініки, аптеки, грумери, ресторани, набережна прямо під домом, парк і Дніпро. Чудова інфраструктура, багато шкіл, дитячі садки. Зупинка громадського транспорту прямо під домом.
Квартира мала капітальний ремонт і зараз в прекрасному жилому стані, хоча новий ремонт вже не завадить. Техніка також вся працююча, хоча далеко не вся нова. Кожного року проходять профілактику всі кондиціонери (їх три), очищається бойлер і два рази на рік очищається фільтр питної води, він також вбудований.
Чекаємо на нових власників і з любовʼю передамо далі.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Хороший стан. Ексклюзивний договір. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
Верифікований профіль
6
Років на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1981
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Два ліфта. Консьєрж. Двір закритий шлагбаумом.

Інфраструктура
Поруч Академія мистецтв для навчання дітей в невеликих класах. Є приватний дитячий садочок для молодших дітей. Медіком, Сільпо, парк Наталка. Набережна Дніпра для неспішних прогулянок. Кавʼярні, ресторани, різноманітні магазини.

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Сейф
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
В пропозиції є незбережені дані.