120 000 $
1 714 $/м²
ПРЕМІУМ ТЦ Retroville
70 / 25 / 22 м²
поверх 5 з 26
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
34 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Без комісії!
2 кімнатна квартира з великою кухнею – вітальнею + велика лоджія.
В лоджії все зроблено і виведено, якщо хтось захоче зробити під робочу зону. Тепла підлога в кухні – вітальній і у лоджії.
Вулиця Виговського, 40/12.
Подільский район.
Загальна площа 70 кв.м.
Поверх 5. Чудовий вид з вікна.
Квартира з чудовим класичним ремонтом. Ремонт у світлих класичних тонах. На полу Іспанський кафель під мромор. У кімнатах німецький ламінат, найвищої якості, 33 класу по зносу. Стіни покрашені фінською екологічною краскою. Дерев’яні плінтуса. Білі класичні двері преміум класу, крашені. Італійська фурнітура, карбонові ручки COLOMBO.
Сучасна крашена кухня з новою технікою на гарантії.
Електроплита ELECTOLUX. Духова шафа ELECTROLUX. Посудомийна машина BOSCH. Великий холодильник No Frost Gorenje. Італійська витяжка.
Електрообігрів підлоги.
Вивід на 2 кондиціонера. Місце під велику гардеробну.
В сан вузлі Іспанський класичний кафель під мрамор. Ванна 1.8 метри. Австрійська шторка з каленого скла. Бойлер з сухим тентом на 100 літрів, фірми Atlantic, на гарантії. Фільтри на воду. Пральна машина ELECTROLUX. Рушникосушка електрична фірми Mario.
Німецька сантехніка GROHE.
Підвисна стеля. Сучасні світильники.
Ремонт робився не на продаж. Вся техніка нова на гарантії. В квартиру заведені два кабеля різних провайдерів, в тому числі тих, які працюють автономно без електроенергії.

Найсучасні будинки у сучасному ЖК Варшавський плюс. Девелопер Stolitsa Group, з 18 річним досвідом. ЖК знаходиться у чистій перспективній частині Києва, Поруч ТЦ «Ретровіль» площею 120 тис м кв., поруч ліс, парки, будуються станції метро, на будівництво яких виділили додаткове фінансування, тож незабаром відкриють і ціни у цьому районі зростуть.
Секція Б бунинку.

Поруч із будинком знаходиться в перспективі метро, парк, ліс, кінотеатри, торговий центр «Ретровіль», аптеки, ресторани, бутіки, власна зона відпочинку для дорослих та окремо для дітей, власний спортивний майданчик, майданчик для дітей, власна охорона, паркінг, відеонагляд за будинком, дитячі садочки, школи. Метро планується в пешій доступності. Найрозвинене транспортне сполучення. Чиста перспективна частина міста, з усіма зручностями.
Будинок зданий, введений в експлуатацію. З правом власності.

Дзвонити, писати сюди або Viber, WhatsApp.
Деталі
В квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Кабельне ТБ, Холодильник, Пральна машина, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Інтернет оптоволоконний
Олександр
Олександр
Власник
Верифікований профіль
9
Місяців на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Крашені фасади кухні (Не плівка). Крашені цільні міжкімнатні двері з якісною італійською фурнітурою COLOMBO. Вся техніка нова з гарантією. Проведені кабеля двох різних провайдерів, один з яких працює автономно і незалежно від наявності електроенергії. Індукційна нова плита.

Планування
Велика кухня вітальня, дозволяє зробити із квартири повноцінну 3 кімнатну квартиру. Також додатково є велика лоджія з теплим полом, де є всі виводи під кабінет (за необхідності)

Будинок і двір
Чудовий новий житловий комплекс Варшавський плюс, з гарними будинками входить в один великий новий мікрорайон Варшавський, де є вся необхідна розвинуна іефраструктура. Поруч знаходиться чудовий торгівельний комплекс Ретровіль з кінотеатрами.

Інфраструктура
Торгівельний цетр. Найкращий новий спортивний клуб. Кінотеатри. Ресторани. Школи. Дитячий садок. Поліклініка. Поруч будуєтьтся Метро.

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Кабельне ТБ
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.