61 500 $
1 398 $/м²
44 / 29.6 / 4 м²
поверх 4 з 5
Роздільне
Задовільний стан
4 дні тому
4 дні тому
35 (сьогодні 0, вчора 5)
Опис
Квартира від ВЛАСНИКА. Без комісії.
Київ. Деревлянська (Якіра) 20А

Прошу агентств нерухомості не рекламувати оголошення на жодних ресурсах!

Продам 2-кімнатну квартиру хрущівку в чудовому стані з усіма меблями. Диван, шафа, столик, кондиціонер у вітальні. В спальні ліжко з матрацем, 2 тумбочки, велика дзеркальна шафа-купе, кондиціонер. Усі меблі та техніка на кухні теж залишається.

Кімнати роздільні, 14,8 кв.м. кожна, санвузол роздільний з додатковою шафою для зберігання.

Дуже зручний район, майже в центрі, та водночас тихий та спокійний. Будинок подалі від шумних доріг, 15 хвилин пішки до метро Лук'янівка, хороше сполучення громадського транспорту.

Вхідні двері подвійні, міжкімнатні - дерев"яні в ідеальному стані. Шафи у двох кімнатах якісні та теж в ідеальному стані. Балкон засклений, оббитий дерев'яною вагонкою. Квартира дуже тепла. Усе справне.

Власність більше 3х років. В квартирі ніхто не прописаний. Вигідна пропозиція як для себе, так і для здачі в оренду.

Якщо вас зацікавила квартира, будь ласка, телефонуйте.
Деталі
Окрема квартира, в квартирі 2 кімнати. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стеля вапно. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Поруч є зупинки. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Сантехніка в нормальному стані. Засклений
В квартирі є
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
Тетяна
Тетяна
Власник
Верифікований профіль
4
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.