73 000 $
730 $/м²
100 / 54 / 8.1 м²
поверх 2 з 16
Типова панель
Роздільне
Потрібен капітальний ремонт
сьогодні
2 міс. тому
275 (сьогодні 5, вчора 4)
Опис
БЕЗ КОМІСІЇ! Ідеальна пропозиція для великої родини!

Продам велику класну квартиру під ремонт з 4-ма окремими кімнатами, 3-ма лоджіями та великим холом на зручному 2 поверсі 16-ти поверхового будинку по вул. Ревуцького 18А біля ст. метро Харківська.
Будинок серії АППС (утеплена панель) збудований у 1991 - свого часу це був найкращий проект типового будівництва. Будинок у хорошому стані, доглянута територія, кооператив. Розташування будинку є ще однією з його переваг, бо поруч є все необхідне для комфортного життя.

Стан квартири - ремонт після будівельників. Збереглося стандартне планування з можливістю збільшення кухні та кімнат за рахунок лоджій. У власності зі здавання в експлуатацію будинка в одній сім'ї. Роздільний санвузол, 3 лоджії засклені. Стоять лічильники. Помірні експлуатаційні витрати. Вікна квартири виходять у внутрішній двір та на паркування. Спокійні сусіди. Два ліфти (один вантажний). На поверсі у користуванні невелика комора. Під'їзд із пропускною системою, домофоном та консьєржем. Затишний двір із гарним озелененням.

Вся інфраструктура за 5 хвилин пішки від дверей Вашої квартири: дитячі садки, школи, супермаркети, аптеки, відділення пошти, фітнес центри, салони краси, ТРЦ, ЦНАП, а також недалеко центральна поліклініка та адміністрація Дарницького району.

Дуже зручне транспортне сполучення, у тому числі для швидкого переїзду на правий берег Дніпра.

За 15 хвилин пішки ст. метро Харківська та Позняки.

Поблизу знаходиться велике озеро «Сонячне» з піщаним пляжем та ресторанами. На районі розташований величезний парк «Партизанської слави» після реставрації із справжнього хвойного лісу та багато іншого для комфортного життя.

Продаж від власника!

Документам понад 3 роки!

Ексклюзивний об'єкт у цьому районі!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 4 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Потрібен капітальний ремонт. Терміново, Вільна. Інтернет дротовий (кабельний)
Олександр
Олександр
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Історія зміни ціни
04.09.2024 - 2 000 $ 73 000 $
30.07.2024 + 1 000 $ 75 000 $
13.07.2024 74 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.