180 000 $
2 093 $/м²
86 / 42.6 / 18.4 м²
поверх 7 з 23
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Дизайнерський ремонт
3 дні тому
1 міс. тому
189 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Чудова двокімнатна квартира з авторським дизайном інтер'єру. Квартира ідеально підходить для тих, хто цінує простір, комфорт і естетику.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, плитка, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері металопластикові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Консьєрж, Можлива прописка, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, парк, річка/озеро, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір дарування. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Не засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Вікторія
Вікторія
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Деталі інтер’єру
Авторський дизайн інтер'єру, виготовлені на замовлення меблі, оздоблені шпоном цінних порід деревини. Електрична фурнітура Vimar. Міжкімнатні двері італійського бренду Rimadesio висотою до стелі.

Простора і світла вітальня виконана у натуральних тонах: підлога з паркетної дошки, два вікна та вихід на невеликий балкон. Італійський диван, сучасна система зберігання, телевізор та домашній кінотеатр.

Італійська кухня з "півостровом" з природного кварцу, укомплектована технікою "BOSCH", барними стільцями та обідньою зоною з підігрівом підлоги.

Майстер-санвузол: мозаїчне оздоблення підлоги та стін, велике джакузі на двох, душова, унітаз, біде, умивальник, підігрів підлоги.

Другий санвузол: унітаз, умивальник, бойлер, пральна машина, система зберігання.

Спальна кімната: паркетна дошка, декоративні панелі з натурального шпону, вбудована система зберігання, комфортне італійське ліжко розміру king-size та невелика робоча зона.

Планування
Квартира відкритого планування з двох блоків приміщень.

Перший блок: передпокій з системою зберігання, простора вітальня з виходом на балкон, об'єднана з кухонною та обідньою зонами, і гостьовий санвузол.

Другий блок: простора спальна кімната з вбудованою системою зберігання, комфортним італійським ліжком розміру king-size і невеликою робочою зоною, та майстер-санвузол, обладнаний джакузі на двох.

Інфраструктура
Два місця для паркування на 3-му поверсі багаторівневого паркінгу у дворі - $14 000

Історія зміни ціни
16.09.2024 - 8 000 $ 180 000 $
30.08.2024 - 10 000 $ 188 000 $
23.07.2024 + 3 000 $ 198 000 $
23.07.2024 - 10 000 $ 195 000 $
23.07.2024 205 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.