105 000 $
1 579 $/м²
66.5 / 35 / 15 м²
поверх 21 з 34
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
1 міс. тому
1 міс. тому
82 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Найкращі інвестиції в нерухомість із приголомшливою столичною інфраструктурою. У кроковій доступності від двокімнатної квартири в Києві є кілька торгово-розважальних центрів, дві станції метро, розважальні майданчики ВДНГ, національний природний парк Голосіївський. Двокімнатна квартира з великою кухнею у новому житловому будинку ЖК Метрополіс – відмінний вибір для постійного проживання у Києві та здачі нерухомості у довгострокову оренду. Архітектурно-планувальні рішення адаптивні, покупець може створити унікальне планування та дизайн.
Двокімнатна квартира розташована в районі з високою концентрацією торгових і торгово-розважальних центрів. На відстані від 3 до 15 хвилин пішки від двокімнатної квартири в Голосіївському районі Києва біля станції метро Теремки:
торгові центри Магеллан, Епіцентр, Метро, Теремки-2, супермаркети АТБ, Велика Кишеня;
торгово-розважальний центр Respublika Park: 250 магазинів, кінотеатр Multiplex, дитячий центр з атракціонами Neopolis, аеротруба, 10 ресторанів, кондитерські, фудкорти;
фермерські ринки Одеський, Феофанівський;
експоцентр ВДНГ: простір Зимова Країна, Урбан-Парк, льодова ковзанка, інтерактивний простір Музею Науки.
У власників двокімнатної квартири в Києві найширший вибір майданчиків для спорту та активного відпочинку:
спортивний зал для резидентів ЖК Метрополіс Olimpia:
Київський Льодовий палац з тенісними кортами та футбольним полем;
Київський іподром із кінно-спортивними школами;
тенісні корти, тренажерні зали, фітнес-клуби, спортивні клуби, екстрім-парки;
бігові доріжки та стежки Голосіївського парку.
Двокімнатна квартира в Києві з окремими кімнатами та великою кухнею підходить для постійного проживання сімей з дітьми різного віку. У кроковій доступності від двокімнатної квартири у Києві кілька десятків дитячих садків, шкіл, гімназій, ліцеїв із високими рейтингами. Поблизу кілька науково-дослідних центрів та вищих навчальних закладів, включаючи корпуси Університету природокористування та біоресурсів, Економічний факультет КНУ, приватна Академія праці, соціальних відносин та туризму, Міжнародний європейський університет.
Розташування двокімнатної квартири у Києві гарантує відмінне сполучення з будь-яким районом столиці. Житловий комплекс комфорту класу Метрополіс побудований біля транспортної розв'язки, 300 метрів до станції метро Теремки, 700 метрів до ст. метро Іподром. Поруч зупинки муніципального транспорту – понад два десятки маршрутів.
Двокімнатна квартира у Києві розташована на 21 поверсі житлового будинку з кількома швидкісними ліфтами. ЖК Метрополіс – концептуальний житловий комплекс на площі 5,8 га з підземними та наземними паркінгами, цілодобовим контролем доступу території, ефективною керуючою компанією.
Двокімнатна квартира з великою кухнею біля метро Теремки побудована за енергоефективними технологіями. Рік побудови будинку 2021 року, будинок зданий в експлуатацію, більшість квартир вже з ремонтом, заселені. Конструкція житлового будинку монолітно-каркасна, товсті стіни з керамічної цегли, бетонні монолітні перекриття, енергозберігаюча система опалення.
Висота кімнат двокімнатної квартири у Києві згідно з технічним паспортом 3 м. Площа 66,5 кв.м, включаючи дві окремі житлові кімнати 16,7 та 18, 3 кв.м., кухню 14,9 кв.м. два санвузли, хол 9,7 кв.
Планування всередині квартири без несучих стін між кухнею, житловою кімнатою та холом; є інженерні комунікації з водопостачанням та каналізацією у двох протилежних частинах квартири. За участю архітектурно-дизайнерських бюро на базі 66,5 кв.м легко створити персоналізований простір під вимоги покупця: громадський простір з окремою майстер-спальнею; анфиладу з майстер-спальнею за прозорою перегородкою-трансформером; ванну кімната зі склінням зі смарт-скла; біонічний, неокласичний чи мінімалістичний дизайн.
Двокімнатна квартира в енергоефективному житловому будинку популярного житлового комплексу Метрополіс – оптимальний вибір для постійного проживання у столиці, покупки житла для студентів та корпоративної нерухомості, інвестицій у орендну нерухомість Києва з потенційно високим пасивним доходом.
Є питання про продаж двокімнатної квартири з окремими кімнатами та великою кухнею біля метро Теремки у Києві? Запис на огляд та знайомство з документацією відкрито, телефонуйте.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Вхідні двері залізні. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, Можлива прописка, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 3 %
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 31
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 29868
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Історія зміни ціни
19.08.2024 - 8 000 $ 105 000 $
06.08.2024 - 13 000 $ 113 000 $
27.07.2024 126 000 $
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.