98 000 $
1 380 $/м²
71 / 47.1 / 6.3 м²
поверх 5 з 9
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Потрібен капітальний ремонт
4 дні тому
1 міс. тому
249 (сьогодні 4, вчора 2)
Опис
Пропоную квартиру у самому центрі подолу. Від власника.

Метро Контактова площа та Т.Шевченко 7 хв.пішки. гарна транспортна розв'язка в усі напрямки. Тихе спокійне місце зарахунок того, що будинок далі від самих шумних вулиць межигірська, вали.

Будинок 70х років українська цегла.
4х кімнати 2 окремі и 2 суміжні. Квартира ідеальна для перепланування під ваші потреби. Можливо з'єднати кухню з великою кімнатою, також об'єднати ще 2 маленькі кімнати в одну, або зробити кабінет/гардеробну. Також за рахунок клодовки можливо зробити велику ванну кімнату (ванна туалет кладовка ідуть поряд, окремо зараз)
В квартирі 2 клодовки. 2 лоджії велика 6 метрів довжина вихід з кімнати та менша біля 3 метрів вихід з кухні (можливо розширити кухню за її рахунок).
На полу паркет та лінолеум.
Потребує капітального ремонту, але має житловий стан.
Під'їзд дуже чистий з ремонтом. Сусіди гарні. Кодовий замок.
Поряд школа ліцей 107 та декілька дитячих садків. В разі блекауту є газ та вода. У разі тревог поряд укриття в школі. Для тих хто полюбляю прогулянки- саме чудове місце поряд набережна Дніпра, Андріївський узвіз, Воздвіженка, рукою подати до скляноко моста, фунікулера. Також поряд дитяча та доросла лікарні та декілька приватних.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.5 метра. Вид з вікон у двір, на проїжджу частину. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Є покриття підлоги - паркет, лінолеум, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є 2 лоджії, засклені. Вікна потребують ремонту. Міжкімнатні двері дерев'яні. Будинок побудований в 1975 році. Загальний стан квартири - Потрібен капітальний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
Дар'я
Дар'я
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Історія зміни ціни
30.07.2024 - 6 860 000 $ 98 000 $
30.07.2024 6 958 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.