220 000 $
3 929 $/м²
  Власність верифіковано ПРЕМІУМ єОселя Палац Україна ЖК Cardinal
56 / 37 / 18 м²
поверх 19 з 23
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
207 (сьогодні 7, вчора 6)
Опис
Продається шикарна видова квартира з дизайнерським люксовим ремонтом. Алюмінієві бельгійські вікна, німецький паркет, німецька кухня тощо. Якщо ви цінуєте якість та надійність, тоді ця квартира для вас.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3.2 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна алюмінієві, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, прописані 2 людини. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка. Поруч є школа, зупинки. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір дарування. Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Христина
Христина
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 6 днів тому
Деталі інтер’єру
В квартирі все наповнення від провідних світових брендів. Шумоізоляція і утеплення стін, металопластикові вікна від забудовника замінені на Бельгійські алюмінієві від Reynaers з москітними сітками, стеля з гіпсокартону, проводка ОдесаКабель, підігрів підлоги Raychem , Німецька паркетна дошка, повністю всі підрозетники та терморегулятори від Gira. Міжкімнатні двері Rimadesio. Кондиціонери Mitsubishi Electric з мульти спліт системою та вентиляція Maico. Техніка Miele та Bosch. Освітлення та решта меблів від провідних європейських та скандинавських виробників.

Планування

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Історія зміни ціни
08.09.2024 - 10 000 $ 220 000 $
31.07.2024 230 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.