125 000 $
2 003 $/м²
62.4 / 40 / 18 м²
поверх 24 з 26
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
92 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Продам свою 2-к кв. в ЖК Медовий, що в Солом’янському районі (недалеко від Севастопольської площі).

+під є-оселя, є-відновлення.
+за готівку
+свої податки оплачуємо від найменшої оціночної вартості
+торг

Переваги:
+Гарна квартира для інвестиції (здача в оренду) і проживання.
+Є право власності
+Видовий поверх
+Зручне планування великої квартири: простора кухня-вітальня, 2-і спальні, 2-а санвузла, 2-а гардероба і відкрита лоджія з видом на зелений гай і місто.
+Ліфти 24/7
+Вода холодна/гаряча 24/7
+Світло/електрика/інтернет 24/7
+Дизайнерський ремонт, меблі, проф. підбір кольорової гами.
+Кондиціонери в кожній кімнаті.
+Інфраструктура у ЖК (магазини, кафе, салони краси, т.і.)
+Зручна транспортна розв'язка і 15 хв від центру і м. Вокзальна.
+Підземний паркінг в сусідньому будинку (2 хв), який служить і безпечним обладнаним сховищем
ВЛАСНИК
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір, на парк, на місто, на ріку. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, автопарковка, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, парк, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Не засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
4
Роки на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт сьогодні
Деталі інтер’єру
Стильний сучасний дизайнерський ремонт

Планування
Дизайнерське планування. Роздільні 2-і спальні і центральна кімната-кухня-вітальня. Одна спальня має свою простору гардиробну, а доуга має вихід в санвузол з ванною. У квартирі є 2-а санвузли: один з душем, другий з ванною і дві гардиробні- одна в спальні, друга у вхідній групі. Простора квартира, яка має облаштовану для відпочинку не засклену видову лоджію з видом на паркову зону і озера.

Будинок і двір
Закрита територія. Вʼїзд по магнітним ключам. Облаштовані внутрішні парковки і є підземний паркінг. Двори мають озеленення і багато внутрішніх спортивних і дитячих майданчиків. Дуже великий просторий двір що охороняється службою охорони житлового комплексу.

Інфраструктура
Хороша інфраструктура. За 7 хв від житлового комплексу продуктові супермаркети, нова пошта, піцерія, кафе і ресторани, аптеки, і різні магазини де є все необхідне для життя. 7 хв пішки до кінцевої зупинки всіх видів транспорту. 10-15 хв їзди любим видом транспорту до центру міста. Найближчі станції метро - Шулявська, КПІ, Університет, Васильківська.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.