1 980 000 $
5 351 $/м²
370 / 93 / 18 м²
поверх 6 з 8
Сталінка
Багаторівнева
Дизайнерський ремонт
вчора
3 тиж. тому
17 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Пропозиція практично без аналогів у продажі.

Надійний будинок, який фактично і є центром міста розташований в історичній частині Києва на пагорбі, що гарантує гарний краєвид з кожного вікна. Три верхні поверхи - це саме ця квартира в своєму унікальному, надійному і привабливому стилі.

Просторе планування, високі стелі, 4 балкони, три спальні кімнати, кабінет, 4 санвузли, окремий простір с джакузі і декілька технічних приміщень, які забезпечують технічну частину квартири - це завжди гарантія комфортного та повноцінного життя. Ви не знайдете в цьому просторі жодного зайвого куточку або будь - якого незнайомого і не практичного дизайну.

В квартирі тільки натуральні і екологічно чисті матеріали, елементи ручної роботи, меблі і елементи дизайну від відомих світових брендів і дизайнерів з лімітованою кількістю і в світі і в Україні, шикарне оздоблення стін та підлоги. Теж саме стосується і комунікацій – окремий вхід води виключно в квартиру з системою очистки на цокольному поверсі, опалення і тепла вода від надійного газового котла, система вентиляції і кондиціювання повітря по всій квартирі, теплі підлоги і ще багато всього, що забезпечує автономність, комфорт і надійність.

Рідкісне поєднання місцерозташування, неймовірного краєвиду, будинку старої епохи з стилем ремонту який, до речі, в свій час планували і робили французи. Тому - це саме та квартира, яка поєднує те, що буде актуальне у всі часи.

Важливо те, що із квартири ви можете піднятися на власну башту с неймовірним краєвидом на всі 360 градусів над всім містом і найважливішим історичним кварталом Києва.

Відчуття позитивної енергетики, затишної атмосфери де у кожної близької Вам людини буде достатньо власного простору – це про цю квартиру!

Телефонуйте, приходьте на перегляд, щоб на власні очі побачити цей унікальний зі всіх точок зору проект в центрі Столиці.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Сталінка, в квартирі 4 кімнати. Планування кімнат Багаторівнева. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет бездротовий. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
ПИК
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
6
Років досвіду
4
Верифіковані рекомендації
3
Роки на сайті
Активних оголошень 12
Ексклюзивних об'єктів 7
Рекламна активність 9643
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
В квартирі тільки натуральні і екологічно чисті матеріали, елементи ручної роботи, меблі і елементи дизайну від відомих світових брендів і дизайнерів з лімітованою кількістю і в світі і в Україні, шикарне оздоблення стін та підлоги.

Планування
Просторе планування, високі стелі, 4 балкони, три спальні кімнати, кабінет, 4 санвузли, окремий простір с джакузі і декілька технічних приміщень.

Будинок і двір
Надійний будинок, який фактично і є центром міста розташований в історичній частині Києва на пагорбі, що гарантує гарний краєвид з кожного вікна.

Інфраструктура
Центр міста Київ.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.