850 000 $
3 220 $/м²
264 / 110 / 21 м²
поверх 14 з 15
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 тиж. тому
109 (сьогодні 5, вчора 1)
Опис
Отримайте максимум від життя на чудовій Оболонській Набережній Києва біля парку Наталка. Відкрито продаж унікальної елітної нерухомості Києва – це справжній колекційний об'єкт. Продається один з 10 найкращих пентхаусів Оболонської набережної з величезною терасою на даху та видами на Дніпро, гольф-клуб, яхт-клуб та парк Наталка.

Пентхаус на Оболонській набережній Києва з терасою на даху – це вдала інвестиція в елітну нерухомість та розумний вибір для життя у столиці. Замість приватного будинку за містом та щоденної втрати часу на дорогу – приватні апартаменти у трьох рівнях Obolon Vibe з великим відкритим простором. Оточення – еталонний район Києва із високою якістю життя, перша лінія від Дніпра, парк Наталка, Оболонська Набережна.

Продається готове рішення для комфортного життя – квартира пентхаус Obolon Vibe. Три рівні квартири-пентхауса у Києві на Оболонській Набережній на 14-15 поверхах плюс третій рівень (дах) зі спальнею та дуже великою П-подібною оглядовою терасою, кут огляду понад 240°.
Загальна площа квартири пентхауса у Києві на Оболонській набережній _264__ кв.м..

На першому рівні елітного пентхауса у Києві кухня-вітальня з еркером 43 в.м. та гостьова спальня. Другий та третій яруси елітної квартири у Києві – майстер-спальня, спальні, вбиральні, санвузли.

Авторський дизайн-проект квартири пентхауса Obolon Vibe у трьох рівнях з еркером та великою терасою на даху; ергономічне планування із зручною логістикою. Квартира пентхаус у Києві продається із закінченим ремонтом: сучасні інженерні системи опалення, освітлення,
клімат-контролю, енергозберігаючі склопакети. Сантехніка, паркет, матеріали, двері, світильники, кухонна техніка відомих брендів преміум-класу: Villeroy&Boch, Franke, SnowerLux, Devi', Geberit, Aeg, Axor.

У пентхаусі на Оболонській набережній Києва простора вбудована кухня з інверторною плитою, посудомийною машиною, духовкою, потужною витяжкою. У спальнях ліжка з ортопедичними 7 зонними матрацами. Стандарти елітної нерухомості Києва дотримані до дрібниць: колекційні світильники та меблі; простора вбиральня з місткою системою зберігання.
Продаж пентхауса з терасою на даху у Києві зацікавить покупців ліквідної нерухомості без юридичних та будівельних ризиків.

Сучасний житловий комплекс бізнес-класу на Оболонській набережній Києва повністю заселений, квартири з видом на Дніпро біля парку Наталка мають стабільний попит на ринку оренди. Міцна каркасно-монолітна конструкція, енергозберігаюча концепція, кілька ліфтів, контроль доступу на територію, консьєрж, власна компанія, що управляє.

У будинку на першій лінії Оболонської набережної Києва є виключно респектабельні сусіди. Оптимальний рівень безпеки та комфорту резидентів та інвесторів.

Квартира пентхаус з великою терасою на даху розташована у чудовому районі Києва для постійного проживання. Житловий комплекс із пентхаусом розташований на першій лінії від Дніпра, між річкою та будинком чудовий парк Наталка: спеціальні бігові доріжки, спортивні майданчики, дитячі майданчики, прогулянкові алеї, стильний ландшафтний дизайн, арт-об'єкти, локації для фотосесій, рибальський табір. У кроковій доступності київський Гольф-центр: поле на 6 лунок, тренувальні зони, івент-хол.

Після відкриття у 2024 році нового мосту від квартири пентхауса на Оболонській набережній легко дійти пішки до пляжів та дитячих майданчиків рекреаційної зони Оболонського острова Києва. Поруч на острові Муромець пляжні клуби на дніпрі, спортивні та тенісні клуби, вейк-парк у затоці, яхт-клуб із закритою мариною для приватних човнів, Алея Здоров'я.
У радіусі до 100-700 метрів від квартири пентхауса на Оболонській набережній Києва:
посольства, офіси великих компаній, коворкінги;

супермаркети Novus, Сільпо, магазини фермерських продуктів, ресторани, кафе, бари;
фітнес-клуби, спортивні клуби, студії йоги та танців;
авторські салони краси, барбершопи, сервісні центри;
магазини мультибрендові та монобрендові;
клініка Оксфорд Медікал, медичний центр Medical Plaza, клініка Medicom, діагностичні центри, стоматологія;
приватні дитячі садки, школи з високими рейтингами; дитяча Академія мистецтв; коледж морського та річкового флоту.
Оболонська набережна Києва відрізняється зручною транспортною інфраструктурою.

Власникам квартири пентхауса достатньо 20 хвилин їзди на власному авто до Хрещатика. Від квартири пентхауса у Києві 15-20 хвилин пішки до станції метро Оболонь та 5 зупинок до Майдану Незалежності по синій лінії без пересадок.

Квартира пентхаус з великою терасою та видом на Дніпро на першій лінії Оболонської Набережної – унікальна можливість для високої якості життя у Києві. Є питання щодо продажу унікальної нерухомості Києва біля парку Наталка на березі Дніпра? Телефонуйте, запис на перегляд квартири пентхауса з великою терасою на даху будинку на Оболонській набережній відкрито.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 3.1 метра. Вид з вікон на ріку. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 3 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені оцинковані труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2006 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 24677
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Сейф
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.