135 000 $
2 077 $/м²
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ Славутич
65 / 48 / 17 м²
поверх 7 з 25
Бетонно монолітний
Студія
Дизайнерський ремонт
вчора
4 дні тому
12 (сьогодні 0, вчора 6)
Опис
Продам двокімнатну квартиру в ЖК Зарічний. Дуже затишна, стильна. Виконана у світлих тонах, велика площа скління, багато світла, неймовірний краєвид із вікон на Дніпро та Південний міст. У квартирі дві повноцінні кімнати (кухня-студія) та спальня (+ вбиральня), санвузол суміщений, багато шаф. Якісний дизайнерський ремонт. Продається з меблями. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою. Підлога з підігрівом. Є бойлер. В обох кімнатах є кондиціонери. Розвинена інфраструктура: величезна огороджена, облаштована спортивними та дитячими майданчиками територія, дитячий садок знаходиться на території ЖК, прямо в будинку 2 продуктових магазини, поряд кафе, аптека, бари, різного типу магазини, відділення Приватбанку, банкомати, термінали..; зупинки наземного транспорту, метро Славутич за 3 хвилини. До центру 15 хвилин на машині. У будинку є паркінг (місце треба купувати окремо). ЖК Зарічний знаходиться на першій лінії - прямий доступ до річки - пляж, риболовля, пікнік... Одне з найвдаліших за інфраструктурою та розташуванням місць у Києві.

Хол у будинку нагадує готель. Здійснюється цілодобова охорона. Система захисту багаторівнева. По-перше, в'їзд на територію комплексу закритий шлакбаумом, вхід до будинку можливий за наявності персонального ключа, у холі – охорона.
У під'їзді працює 3 ліфти - 2 пасажирські та 1 вантажний.
У підвалі є паркінг.
У квартирі, що продається, є додаткові двері, що утворюють власний тамбур на 4 квартири - ще один захист.
Двір огороджений парканом. Переміщення автомобілів територією ЖК заборонено. Територія Оцінка: 5 Територія дуже велика. Можна займатися спортом, гуляти, бігати, не виходячи за територію комплексу.
Багато зелені, все доглянуто. Для дітей багато ігрових зон. Також є острівці зі спортивними тренажерами.

Школа знаходиться неподалік, садочок на території комплексу. У кожному будинку ЖК Зарічний є по кілька різних магазинів, салонів краси, кафе. Саме в цьому будинку - 2 продуктових. У кожному магазині є банківський термінал. Ще в будинку знаходиться салон-перукарня та турфірма. Поруч Приватбанк та банкомат. Багато квіткових магазинів, спеціалізований магазин сиру та вина, м'ясний магазин. Поряд магазин "все для тварин". ЖЕК знаходиться прямо у ЖК. Є пункт очищення води, який здійснює доставку чистої збагаченої води додому.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон на ріку, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Студія. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля крейда. Вікна алюмінієві, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Інтернет, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2013 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, річка/озеро, розважальні заклади. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Без комісії
Верифікований профіль
Silver partner
4
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 591
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
Очень уютная, стильная. Выполнена в светлых тонах, большая площадь остекления, много света, невероятный вид из окон на Днепр и Южный мост. В квартире две полноценные комнаты (кухня-студия) + гардеробная комната, санузел совмещенный, много шкафов. Качественный дизайнерский ремонт. Меблирована. Квартира оборудована всей необходимой бытовой техникой. Полы с подогревом. Имеется бойлер. В обеих комнатах есть кондиционеры. Развита инфраструктура: огромная огражденная, обустроенная спортивными и детскими площадками территория, детский садик находится на территории ЖК, прямо в доме 2 продуктовых магазина, рядом кафе, аптека, бары, разного типа магазины, отделение Приватбанка, банкоматы, терминалы..; остановки наземного транспорта, метро Славутич в 3 минутах. До центра 15 минут на машине. В доме есть паркинг (место надо покупать отдельно). ЖК Заречный находится на первой линии - прямой доступ к реке - пляж, рыбалка, пикник... Одно из самых удачных по инфраструктуре и расположению мест в Киеве.

Планування
Очень удачная перепланировка создала большое пространство. много света и воздуха.
Наличие зеркал еще больше увеличивает помещение.
Появилась суперважная комната - гардеробная.
Все продумано до мелочей.

Будинок і двір
Холл в доме напоминает отель. Осуществляется круглосуточная охрана. Система защиты многоуровневая. Во-первых, въезд на территорию комплекса закрыт шлакбаумом, вход в дом возможен при наличии персонального ключа, в холе - охрана.
В подъезде работает 3 лифта - 2 пассажмрских и 1 грузовой.
В подвале есть паркинг.
В продаваемой квартире есть дополнительная дверь, образующая собственный тамбур на 4 квартиры - еще одна защита.
Двор огражден забором. Перемещение автомобилей по территории ЖК запрещено. Территория очень большая. Можно заниматься спортом, гулять, бегать не выходя за территорию комплекса.
Много зелени, все ухожено. Для детей много игровых зон. Также есть островки со спортивными тренажерами.

Інфраструктура
Школа находится неподалеку, садик на территории комплекса. В каждом доме ЖК Заречный есть по несколько самых разных магазинов. Конкретно в данном доме - 2 продуктовых. В каждом из магазинов есть банковский терминал. Еще в доме находится салон-парикмахерская и турфирма. Рядом Приватбанк и банкомат. Много цветочных магазинов, специализированный магазин сыра и вина, мясной магазин. Рядышком маганин "все для животных". ЖЭК находится прямо в ЖК. Есть пункт очистки воды, который осуществляет доставку чистой обогащенной воды прямо домой.
В пешей доступности ТЦ Ривер Молл.

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Історія зміни ціни
21.09.2024 - 10 000 $ 135 000 $
19.09.2024 145 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.