300 000 $
1 875 $/м²
160 / 55 / 36 м²
поверх 17 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
4 дні тому
6 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Простора 4-кімнатна квартира для комфортного життя сім’ї
Пропонуємо до вашої уваги простору 4-кімнатну квартиру площею 160 м², яка ідеально підійде для великої сім’ї. Вона розташована на 17 поверсі 24-поверхового каркасно-монолітного будинку з відмінною звукоізоляцією, що забезпечує затишок і тишу. Будинок утеплений, має три сучасні ліфти та гарну вхідну групу, що створює відчуття комфорту вже з першого кроку.

Для автомобілістів тут забезпечено оптимальні умови: великий двір з шлагбаумом для паркування авто, кілька додаткових парковок біля будинку, що особливо важливо для району.

Інфраструктура для всієї сім’ї
Один із головних плюсів цієї квартири — розвинена інфраструктура для дітей. У пішій доступності знаходяться кілька дитячих садочків та майданчиків, де ваші малюки зможуть безпечно грати та навчатися. Для шкільного навчання є як державна школа "Київська Русь", так і приватні заклади, зокрема престижна англомовна Скандинавська гімназія та канадська школа, що розташовані буквально через дорогу. Це робить даний район особливо привабливим для родин із дітьми.

Простір для комфортного життя
Квартира вже повністю обладнана меблями та технікою від відомих брендів (Bosch, Liebherr, кондиціонери Mitsubishi), тому вам не доведеться турбуватися про додаткові витрати на облаштування. У квартирі зроблено якісний ремонт із продуманим до деталей плануванням для максимальної зручності.

Світла та простора вітальня об'єднана з кухнею, що дозволяє комфортно проводити час разом усією родиною. Спальня — простора та затишна, забезпечує можливість відпочити та відновити сили. Дитяча кімната стане справжньою мрією для ваших дітей, а окремий кабінет може бути використаний як гостьова спальня або місце для роботи.

Для вашої зручності в квартирі передбачені два санвузли, обладнані теплою підлогою, а також дві гардеробні та кладовка, що забезпечує додаткове місце для зберігання речей. Великий бойлер гарантує безперебійне постачання гарячої води.

Незабутні краєвиди
З вікон квартири відкривається панорамний вид на десятки кілометрів, включаючи Дніпро. Це видовище стане справжнім джерелом натхнення та затишку, а головне — цей краєвид залишиться незабудованим.

Ця квартира — ідеальний варіант для родини, яка шукає просторе, затишне та комфортне житло з усіма необхідними умовами для дітей та дорослих. Телефонуйте для деталей та перегляду!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон на ріку, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2014 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка, автопарковка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 3 %
FLATPRIME
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 7822
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.