82 000 $
1 108 $/м²
74 / 27 / 18 м²
поверх 5 з 26
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Від будівельників вільне планування
сьогодні
сьогодні
8 (сьогодні 8, вчора 0)
Опис
До Вашой уваги продаж 2 кімнатної квартири 74м2.
Новий ЖК Dibrova Park, Діброва Парк
Загальна площа: 74м2
Житлова 26 м2
Кухня вітальня 18 м2
Поверх: 5/26
Будинок 2. Блок Б.
Панорамні вікна. Лічильники води, тепла, у комплексі власна котельня.

Dibrova Park — це цілий мікрорайон з власною інфраструктурою та парковою зоною. Будинки комплексу розподілені по системі відкритих кварталів: зручна навігація по території, ніяких «колодязів» та закритих просторів, хороший рівень інсоляції у квартирах завдяки куту повороту будівель відносно один одного.

ІНФРАСТРУКТУРА
ЖК знаходиться в Подільському районі, поблизу «Варшавський мікрорайон», ЖК «Сирецькі сади».
В комплексі продумано все для комфортного життя - сучасні дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, велика кількість хвоі та інших зелених насаджень, місця для відпочинку, затишні алеї для вечірніх прогулянок.
На території комплексу будується 4 паркінги. Свій торговий центр поруч з будинками та комерційні приміщення на перших поверхах. Біля самого ЖК запланована станція метро "Мостицька", знаходиться зупинка громадського транспорту. В 5 хвилинах їзди - великий ТЦ Ретровіль з кінотеатром та Sport Life. Поруч школа №68, №45, міжнародний арт-ліцей імені Сальвадора Далі, "Дитячий садок №482» та декілька приватних.Велика лісопаркова зона навпроти будинку Сирецький Гай, парк/ліс, дендропарк.
Податки оплачуємо.

https://[ссылка скрыта]/ru/s/polf1my Відеоогляд
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Кухня-вітальня. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Торг доречний, Прямий продаж
Дмитро
Дмитро
Власник
Верифікований профіль
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.