37 000 $
987 $/м²
  Власність верифіковано ПРЕМІУМ Лівобережна Проспект Соборності Соцмісто
37.5 / 23.8 / 6.4 м²
поверх 3 з 5
Українська панель
Суміжно-роздільна
Хороший стан
сьогодні
вчора
59 (сьогодні 43, вчора 16)
Опис
Продаю власну 2-кімнатну квартиру в тихому районі Києва.
Дніпровський район, вул. Вифлеємська 16, 3-й поверх 5-ти поверхового будинку. Поруч метро лівобережна, дарниця.
Загальна площа квартири 37.5 кв.м, житлова 23.8 кв.м, кухня 6.4 кв.м.

Чудовий житловий та доглянутий стан, кімнати суміжно-розділені, санвузол відокремлений. Якісна дерев'яна паркетна підлога, металопластикові вікна в усіх кімнатах та на кухні. Окрема спальня та простора кімната з виходом на засклений балкон.

Тихе зелене подвір'я далеко від шуму проспекту. Біля будинку затишний сквер, у затінку дерев облаштований спорт майданчик та дитячий майданчик. Навколо будинку є багато безкоштовних місць для паркування. Парадне обладнане домофоном. Продаж з меблями та технікою: холодильник, газова плита з духовкою, шафи, ліжка, стільці, столи та пральна машина.

Розвинена транспортна інфраструктура! Метро лівобережна, метро дарниця - 15 хв пішки спокійним кроком.
Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту. Поряд школа, дитсад, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, пошта, банк, спортивні заклади, парк, тощо.

Прямий продаж! Один власник! Без комісії!
Деталі
Будинок - Українська панель, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає, капітальний. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Лічильники. Будинок побудований в 1961 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро, дитсадок. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за законом. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
Артем
Артем
Власник
Верифікований профіль
1
День на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Деталі інтер’єру
Чудовий житловий та доглянутий стан, кімнати суміжно-розділені, санвузол відокремлений. Якісна дерев'яна паркетна підлога, металопластикові вікна в усіх кімнатах та на кухні. Окрема спальня та простора кімната з виходом на засклений балкон. Продаж з меблями та технікою: холодильник, газова плита з духовкою, шафи, ліжка, стільці, столи та пральна машина.

Будинок і двір
Тихе зелене подвір'я далеко від шуму проспекту. Біля будинку затишний сквер, у затінку дерев облаштований спорт майданчик та дитячий майданчик. Навколо будинку є багато безкоштовних місць для паркування. Парадне обладнане домофоном.

Інфраструктура
Розвинена транспортна інфраструктура! Метро лівобережна, метро дарниця - 15 хв пішки спокійним кроком.
Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту. Поряд школа, дитсад, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, пошта, банк, спортивні заклади, парк, тощо.

В квартирі є
  • Лічильники
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.