47 000 $
1 038 $/м²
БЕЗ КОМІСІЇ Сирець Нивки
45.3 / 26.9 / 7 м²
поверх 2 з 5
Українська цегла
Роздільне
Хороший стан
сьогодні
сьогодні
16 (сьогодні 16, вчора 0)
Опис
Продається 2-кімн.кв., вул,Щербаківського, без%%.

У вас немає жодної побутової речі і придбання всього нового не витримає ваша кишеня? Ви даєте перевагу цегляним будинкам, газовим плитам і низьким поверхам? Ви не готові витрачати годину, добираючись до станції метро? Чому ми питаємо? Тому що пропонуємо закрити всі питання одним кроком!

Продається 2-х кімнатна квартира (кімнати окремі), вул. Щербаківського, 68а, Шевченківський р-н, Інтернаціональна площа.

Квартира розташована на 2-му (найбільш комфортному) поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира двостороння, всі вікна виходять в зелений двір.

Загальна площа квартири – 45,3 м2, житлова – 26,9 м2, кухня – 7 м2; засклений балкон; санвузол – суміжий; висота стелі – 2,55м. В квартирі газова плита, що дає можливість бути незалежними під час відключень електрики.

Квартира в добротному житловому стані: підлога – паркет в гарному стані, встановлені склопакети на вікнах, бронедвері, 5 років назад зроблений ремонт в санвузлі з заміною труб і встановленням душової кабіни.
Меблі, техніка і навіть посуд залишаються в якості приємного бонуса.

В будинку встановлений домофон для більшого відчуття безпеки у власній оселі.

Розвинена інфраструктура дозволяє мати все «під рукою» і робить це місце особливо привабливим: поліклініка, супермаркети, бювет, дошкільні та шкільні навчальні заклади, ресторан, відділення банків, салони краси, спортклуби, тощо.

Зручне транспортне сполучення – станція метро Сирецька – в пішій ході, Нивки – 5 зупинок громадським транспортом. Його, до речі, в неймовірній кількості в різні кінці міста на Інтрернаціональній площі, а зупинка в 2-х хвилинах пішої ходи.

Прекрасна зона відпочинку –парк Дубки– в безпосередній блізькості, що надихає вас проводити вихідні недалеко від оселі і не витрачати час на дорогу до найближчого зеленого острівка.

Квартира підійде як для молодої сім'ї, так і для дорослих самодостатніх людей, які цінують спокій і тишу, але не бажають втрачати зв'язок з "великим містом".

Вартість – 47000 у.о. Продаж без комісії для покупця.

Телефонуйте: [телефон скрыт]; [телефон скрыт].
З повагою рієлтор Неля Володимирівна.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники, Душова кабіна. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Хороший стан. Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Терміново, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Без комісії
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
Silver partner
Сертифікат
СФНУ
24
Роки досвіду
8
Років на сайті
Активних оголошень 5
Ексклюзивних об'єктів 3
Рекламна активність 8071
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.