56 000 $
583 $/м²
Зелена, 33
єОселя
96 / 80 / 12 м²
1 поверх
4 сот
Частина будинку
4 кімнати
Хороший стан
2 тиж. тому
2 тиж. тому
74 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Продам частину будинку (повністю відокремлену) по вулиці Зелена в тихому спокійному місці в смт Глеваха, з усіма зручностями. В будинку: зала, три кімнати, передпокій. Загальна площа 96 м кв. Будинок цегляний, утеплений пінопластом та обшитий вагонкою - достатньо теплий зимою та не потребує кондиціонера влітку. ванна та туалет суміжні, наявний газовий двоконтурний котел. Своя скважина та септик, підведений інтернет. Всі вікна металопластикові. Будинок повністю придатний для проживання та не потребує додаткових вкладень.
На території двору (заг.площа 4.6 соток) знаходиться двоповерхове господарське приміщення з коморою-погрібом, 2-ий поверх вільного планування. У дворі є місце для двох авто та для грядок, ворота відкатні. Під'їзна дорога асфальтована. Ділянка з усіх боків відокремлена парканом. Розвинена інфраструктура: до станції електрички та/або до зупинки маршрутки на Київ 10 хв пішки. Автомобілем до м.Теремки 15 хв, зручний виїзд на одеську трасу. Поряд спортивний майданчик та ліс, продуктовий магазин в 2 хв пішки. На в'їзді до селища є "Сільпо". Вулиця освітлюється. В селі будується нова початкова школа та дитсадок.
Частина будинку з повністю відокремленими комунікаціями, двори сусідів виходять на іншу паралельну вулицю. Будинок зі своїм двориком в тихому спокійному місці за ціною однокімнатної квартири в Києві. Недалеко від будинку бонусом земельна ділянка під садівництво загальною площею 5 сот. Стара частина села, не дачі що спрощує виїзд в напрямку Києва. Перегляди за домовленістю. ВІД ВЛАСНИКА. телефон щодо додаткової інформації та переглядів 0.6.6.1.7.5.0.4.9.3. Олександр. Можливі сертифікати єВідновлення або програма єОселя.
Деталі
Частина будинку, 1 поверх, 4 кімнати. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - цегла, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 4 сотки. Висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Відстань до міста - 15 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. Спільний санвузол, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері залізні, немає сходів. Покриття підлоги - плитка, підігріву підлоги немає. В будинку немає балконів. Тип кухні - прохідна. Стіни фарба. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Є дах. Тип огорожі - цегла. Немає підвалу. У будинку є Шафа, Ліжко. Своя каналізація. На території ділянки є прибудова. У будинка 1 власник, частка власника 1/2, немає прописаних. Загальний стан будинку - Хороший стан. Можливість прописки. Поруч є ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
У будинку є
  • Ліжко
  • Шафа
Костянтин
Костянтин
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
смт. Глеваха, Зелена, 33, 3221455300:01:051:0007 кадастровий номер