16 200 $
806 $/м²
20.1 / 16.8 / 3.3 м²
поверх 4 з 4
Українська цегла
Студія
Від будівельників вільне планування
1 міс. тому
2 міс. тому
41 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Повністю готова квартира студія від власника, з документами на право власності у ЖК «Гостомельські Липки-5». Будинок введений в експлуатацію, можна робити ремонт. ЖК розташований в передмісті Києва, до центру Києва, до вул. Хрещатик можна доїхати за 40 хвилин через Гостомельське шосе. Біля будинку знаходяться зупинки маршрутного транспорту, які їдуть через Бучу або Ірпінь до Києва.

Безпосередньо біля будинку є кілька продуктових магазинів, міні-маркет «Лоток», кав'ярні, аптека, поштове відділення, салон краси та інші необхідні речі.
У кількох кроках від комплексу відкрито Будинок культури «Чотири Лева», на базі якого працюють вокально-хореографічна студія, секції карате і змішаних видів єдиноборств, тренажерний зал і студія кінопоказів. У 5 хвилинах їзди є Бучанський парк — гарне місце для проведення сімейних вихідних. Тут працює мотузковий парк «Шалена Білка», здають в оренду альтанки для пікніка, можна влаштувати велопрогулянку або покататися на човні по озеру. Для дітей в парку працює розважальна зона з атракціонами, батутами та майданчиками. Якщо захоплюєтеся тенісом, можна відвідати заміський клуб CAMPA — в ньому проводять тенісні турніри і навчають грі, також тут є відкритий басейн для відпочинку в теплу пору року.

До шкіл №14 або №1 в Бучі 7 хвилин на авто, під будинком працює приватний сад «Шкодний дворик», а трохи далі — «КульБабочка».

Стільки ж часу буде потрібно, щоб дістатися до однієї з медклінік: амбулаторії сімейної медицини в Гостомелі або Бучанської поліклініки для дітей та дорослих.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, квартира вільного планування. Планування кімнат Студія. Опалення індивідуальне - котел електричний. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Прямий продаж. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ігор
Ігор
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса