40 000 $
672 $/м²
59.49 / 27.88 / 16.98 м²
поверх 7 з 9
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
2 тиж. тому
4 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс «Life» в Гостомелі знаходиться на вулиці Остромирська, 49В поблизу перетину з вулицею Некрасова.
Новобудова – два цегляних будинки висотою шість поверхів. У ході будівництва застосовуються перспективні технології, що гарантують прекрасний рівень комфорту і чудову міцність конструкції.
«Лайф» – житловий комплекс, який споруджується тільки з екологічно безпечних матеріалів, при цьому вартість житла в ньому відчутно нижче ціни подібної нерухомості в Гостомелі.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 2 спільних санвузла. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2021 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, парк, річка/озеро, зупинки
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 9
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Цегляна кладка зовнішніх стін утеплюється мінеральною ватою, виконується панорамне скління енергоефективними склопакетами. Кожна будівля обладнується безшумним комфортабельним ліфтом.
Купити квартиру в ЖК «Лайф» в смт Гостомель від забудовника «Фінансовий Будівельний Холдинг» можна з чорновим ремонтом. Виконується лазерна стяжка підлоги, житло здається з якісно оштукатуреними стінами. Відгуки на тематичних форумах підтверджують високу якість робіт.
До реалізації пропонуються 1-2-кімнатні комфортабельні квартири з ергономічними плануваннями. Проводиться панорамне засклення балконів і лоджій, встановлюється двоконтурний газовий котел, монтуються радіатори. Електропроводка виконується мідним дротом, встановлюються прилади обліку електроенергії, води і газу.
На території новобудови обладнується сучасний дитячий ігровий майданчик, зони відпочинку, прокладаються пішохідні доріжки, які покриті тротуарною плиткою, організовується спортивний майданчик і наземний паркінг. Встановлюються прилади зовнішнього освітлення.

Інфраструктура
Комплекс розташований поруч з найважливішими об'єктами соціально-побутової інфраструктури. Поблизу є школа, магазин і поштове відділення. У п'ятнадцяти хвилинах ходьби знаходиться спортивний комплекс з басейном і Бучанський міський парк, неподалік є мальовниче озеро.
Поруч є зупинка громадського транспорту, відстань до станції метро «Академмістечко» не перевищує двадцяти двох кілометрів.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.