109 000 $
1 211 $/м²
Гостомельское Шоссе, 11
смт. Гостомель
 Кадастровий номер верифіковано БЕЗ КОМІСІЇ єОселя Парк Щасливий CITY market КМ Сонячний 2
90 / 35 / 22 м²
2 поверхи
1 сот
Таунхаус
2 кімнати
Євроремонт
2 дні тому
2 тиж. тому
24 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається світлий будинок у котеджному містечку при в'їзді в Гостомель. Закритий в'їзд на територію КМ через ворота автомат – територія відкрита лише для мешканців сусідніх будинків. Поруч дитячі майданчики, облаштований парк, школа та сад у пішій доступності.
Перед входом в будинок знаходиться паркувальне місце, огороджено туями, з кухні-студії вихід на задній дворик-терасу, де покладено натуральний камінь і зроблено озеленення.
Встановлено італійський газовий котел на гарячу воду та систему опалення. Розведена водяна тепла підлога по всьому першому поверху та в санвузлах. Додатково встановлено систему фільтрації води (3 фільтри), зворотний осмос для питної води, є подрібнювач відходів.
На першому поверсі розташовується обладнана вбиральня з зоною пральною, гостьовий санвузол з біде, кухня-вітальня з виходом в зелену зону. Сучасна кухня з фурнітурою blum оснащена вбудованою технікою (посудомийна машина, духова шафа, газова варильна поверхня, холодильник окремий). У вітальні великий диван, що розкладається, обідня зона і телевізор. На другий поверх ведуть бетонні сходи обшиті деревом (ясен), де розташовуються мебльовані спальня, дитяча та ванна кімнати. У ванній кімнаті другого поверху також є біде і просторий тропічний душ. Кондиціонер на першому поверсі та в хазяйській спальні на другому. Є велике горищне приміщення.
Будинок збудований з червоної цегли, каналізація центральна, лічильники на газ та електрику, вода, що входить, свердловина.
Розташування дуже вдале: вікові сосни, паркова зона. На машині добиратися до Києва буквально 15 хвилин, до центру Бучі та до всієї інфраструктури асфальтований під'їзд займає 5 хвилин.
У пішій доступності зупинка громадського транспорту у напрямку Київ (Академмістечко та Мінський масив), Ірпінь, Бучу. Поруч магазинчики, ринок за 1 км, восени відкривається Фора в 300 метрах.
Дві лінії таунхаусів повністю цілі, всі сусіди живуть. Навпроти лінія постраждала, частково під знос (заплановано цього року).
Покази у зручний час, оперативні відповіді у вайбер.
Не витрачаю ваш час на екскурсії регіоном - індивідуальний підбір будинків, короткі маршрути та вирішення ваших побажань за мінімальний термін.
Люблю свій дім та бажаю цього кожному!
З повагою, Катерина.
Деталі
Таунхаус, 2 поверху, 2 кімнати. Матеріал стін - червона цегла, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 1 сотка. Висота стелі 2.9 метра. Вид з вікон у двір, на парк. Планування кімнат Роздільне. Відстань до моря - 900 метрів. Відстань до міста - в городе метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет / душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Інтернет, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2018 році. Централізована каналізація. На території ділянки є сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Євроремонт. Умови звільнення 1 месяц. Автопарковка, Можливість прописки. Поруч є школа, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Верифікований профіль
7
Років досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 3
Рекламна активність 1372
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Історія зміни ціни
10.09.2024 - 10 000 $ 109 000 $
02.09.2024 119 000 $
Адреса
смт. Гостомель, Гостомельское Шоссе, 11
Кадастровий номер 3210945900:01:095:0559  верифіковано через реєстр
площа
0.0108 га
власність
Приватна власність
використання
02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
категорія
Землі житлової та громадської забудови
адреса
Київська область, м. Ірпінь, смт. Гостомель, вулиця Гостомельське шосе, 9-г/11
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.