8 000 грн/міс
46 / 34 / 7 м²
поверх 9 з 9
Типова панель
Роздільне
Євроремонт
3 тиж. тому
2 міс. тому
98 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Код объекта: 3731

Ця двокімнатна квартира, яка вперше буде здається в оренду, за адресою вул. Волонтерская буд. 60 може стати вашим комфортним житлом. Вона розташована в затишному районі і має всі зручності, щоб ви почувалися комфортно і вдома.

Загальна площа квартири складає дві кімнати, які можуть бути використані як спальня та вітальня. Санвузол знаходиться поруч і має всі необхідні сучасні функції.

Ремонт в цій квартирі зроблений за авторським проектом, що забезпечує стильний і сучасний вигляд приміщення. Меблі та декор створюють особливу атмосферу і роблять квартиру унікальною.

Крім того, в квартирі є вся необхідна побутова техніка: холодильник, варильна панель, духова шафа, пральна машина, які дозволять вам зручно користуватися кухнею та забезпечувати ваш комфорт.

Що стосується комунікацій, в будинку є електрика, вивіз відходів, асфальтована дорога, газ, центральна каналізація, центральний водопровід. Всі ці зручності забезпечують ваш комфортне проживання.

Також, у цьому районі є розвинена інфраструктура. Все, що вам може знадобитися, знаходиться в радіусі до 500 метрів: парк, зелена зона, аптека, школа, метро, зупинка транспорту, супермаркет, трц, бювет, ринок, дитячий садок, магазин, кіоск, дитячий майданчик, лікарня, поліклініка. Ви зможете легко і швидко дістатися до будь-якого місця у місті і мати все необхідне поряд з собою.

Крім того, в цьому районі є парк, який знаходиться в радіусі до 1 км від квартири. Ви зможете насолоджуватися прогулянками та активним відпочинком в зеленій зоні, що створить гармонійну атмосферу для вас.

Ця двокімнатна квартира з авторським ремонтом та зручностями, розташована в районі з розвиненою інфраструктурою, вона стане вашим ідеальним житлом. Не вагайтесь і забронюйте її вже сьогодні!
Деталі
Будинок - Типова панель, в квартирі 2 кімнати. Вид з вікон у двір, на місто, на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. , . Немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля шпалери. Вікна алюмінієві, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники. Будинок побудований в 1990 році. Загальний стан квартири - Євроремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Внутрішнє утеплення стін. Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Контракт- Нерухомість
Верифікований профіль
3
Місяці досвіду
2
Рекомендації
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Ремонт в цій квартирі зроблений у якості евро, що забезпечує стильний і сучасний вигляд приміщення. Меблі та декор створюють особливу атмосферу і роблять квартиру унікальною.

Планування
Це двокімнатна квартира, загальна площа квартири складає дві кімнати, які можуть бути використані як спальня та вітальня.

Будинок і двір
Тихий та спокійний район, у дворі є майданчик для дітей, та можливість паркування вашої машини.

Інфраструктура
Все, що вам може знадобитися, знаходиться в радіусі до 500 метрів: парк, зелена зона, аптека, школа, метро, зупинка транспорту, супермаркет, ринок, дитячий садок, магазин, кіоск, дитячий майданчик, лікарня, поліклініка. Ви зможете легко і швидко дістатися до будь-якого місця у місті і мати все необхідне поряд з собою

Адреса