46 340 $
650 $/м²
71.3 / 50 / 20 м²
поверх 10 з 18
Від будівельників вільне планування
сьогодні
1 міс. тому
19 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Цікава пропозиція для інвесторів! Пропонуємо розглянути квартиру у ЖК Континенталь. Будинок уже збудований, підведено всі міські комунікації, 85% квартир вже викуплено. ЖК "Контіненталь"- це житловий комплекс преміального класу: стіни з керамічних блоків, утеплених по періметру 150 мм матеріалом, вікна- панорамні тройні склопакети Veka з 5-камерним профілем, система опалення- газові котли Viessmann. В будинку вже змонтовані всі комунікації, насосна станція, всі ліфти з нержавіючої сталі преміального класу, зараз триває благоустрій території. Пропонуємо квартиру загальною площею 71,29 кв. м. на 10 поверсі . При необхідності підрядник здасть вам квартиру з відштукатуреними міжкімнатними перегородками, стяжками, теплими полами, змонтованою проводкою та розводкою під сантехніку по вашому проекту. Купи квартиру сьогодні-отримай прибутковість 35% річних!
Купуючи нову квартиру ми купуємо не тільки квадратні метри, але і комфортний рівень життя. Крім характеристик самого будинку, виду з вікон і сусідів – на наш комфорт впливає інфраструктура району. Давайте розберемо, чому ЖК Континенталь – це відмінний вибір.
Метро Студентська
Від будинку до метро всього 3-5 хвилин пішки. Це стане величезною перевагою, коли потрібно швидко переміщатися по місту.
Транспортна розв’язка
Безпосередньо поруч до ЖК Континенталь є не тільки метрополітен, а й зупинки наземного транспорту. Поруч розташовуються маршрути тролейбусного, трамвайного та маршрутного транспорту.
Дитячі садки та ясла
Поруч з будинком знаходиться 4 дошкільні навчальні заклади. Дитячий садок «Ясочка» номер 374, Дитячий сад номер 370, Дитячий садок «Паросток» номер 373 і дитячий сад 264. Усі дитячі садки комбінованого типу і можуть приймати дітей від 1,5 року.
Школи
Поруч з новобудовою на Салтівці є відразу 2 школи. У безпосередній близькості знаходяться 17 і 55 школи.
Вищі навчальні заклади
Поруч з будинком знаходяться два університети: Національний фармацевтичний університет і Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. Це університети різних спрямувань, що дає можливість більш широкого вибору професій.
Торгові та розважальні центри
У пішій доступності від будинку знаходяться популярні в місті торгові і розважальні центри: Караван, Дафі, Епіцентр, Компас.
Продуктовий ринок. Для тих хто не любить купувати продукти в супермаркетах – на метро Студентська є продуктовий ринок. У пішій доступності знаходиться ще один ринок біля станції метро Героїв Праці. Тут можна знайти продукти на будь-який смак.

Журавлівський гідропарк
Одне з улюблених місць для відпочинку Харків’ян, особливо в літній період. Водойма знаходиться в пішій доступності і влітку ви завжди будете мати відмінне місце для відпочинку і пікніків.
Інші приємні дрібниці
Важко уявити життя сучасної людини без кави і перекусів. Тому поряд з будинком ви зможете знайти кав’ярні мережі Sviter і Aroma Cava, різні магазини продуктів і аптеки, Кулиничі, невеликі овочеві магазинчики. Все це забезпечить вам комфортне проживання в ЖК Континенталь. Біля ЖК Континенталь створені всі умови для комфортного проживання як з дітьми, так і молодим активним парам. Не упускайте можливість купити квартиру в новобудові бізнес-класу на метро Студентська.
Деталі
В квартирі 3 кімнати. Немає газу. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Комісія за послуги 5 %
TopRealtor
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 90
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 7025
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.