690 000 $
2 717 $/м²
Конча-Заспінська вул. (Матикіна генерала), 8А
254 / 102 / 35 м²
2 поверхи
20 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
4 дні тому
31 (сьогодні 6, вчора 7)
Опис
Просторий та сучасний двоповерховий будинок з якісним дизайнерським ремонтом площею 254м2, район Конча-Заспа, Голосіївській ліс, с.Мригі (17км до центру Києва). Будинок знаходиться в екологічній та мальовничій місцевості - поруч розташований сосновий ліс, а ділянка з будинком має вихід до озера з пляжем. Довкола будинку облаштований садок з ландшафтним дизайном, газоном та фруктовими деревами. В садку встановлена автоматична система поливу.

На першому поверсі будинку знаходяться простора кухня, 2 санвузли, спальня, вітальня з каміном та тераса з панорамними вікнами, що виходять на садок. Другий поверх має 2 спальні, 2 санвузли та відкриту терасу з видом на озеро.

Будинок побудовано за принципами енергозбереження: стіни з червоної цегли, утеплення, автономна система опалення, діючий камін та підведена газова система. Заведені усі необхідні комунікації: електрика, каналізація, вода (свердловина) та інтернет.

Ділянка 20 соток має повністю облаштовану інфраструктуру: 2 парковочних місця та 1 навіс під автомобілі, гараж з автоматичними воротами, підсобні приміщення та окремий гостьовий будинок зі зрубу з сауною (100м2). Будинок має вбудовані систему охорони, камери відеонагляду та освітлення по периметру ділянки.

Перегляди по домовленості в зручний для вас час.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - червона цегла. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 20 соток. Висота стелі 4 метра. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку є Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Посудомийна машина, Камін. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є зупинки, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс. Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет дротовий (кабельний)
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
Людмила
Людмила
Власник
2
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Адреса
Київ, Конча-Заспінська вул. (Матикіна генерала), 8А, Голосіївський р-н
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.