2 750 000 $
5 889 $/м²
Івана Франка
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
467 / 150 / 30 м²
1 поверх
60 сот
Будинок
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
вчора
1 тиж. тому
61 (сьогодні 1, вчора 8)
Опис
Продаж сучасного будинку з великою ділянкою і високим потенціалом для створення унікального маєтку в с. Іванковичі, Київська область

Пропонується до продажу унікальна нерухомість у ближньому передмісті Києва, у мальовничому селі Іванковичі, всього за 15 км від міської межі Києва. Загальна площа ділянки - 60 соток, ідеально підходить для створення приватного маєтку з максимальним рівнем комфорту, усамітнення та безпеки. Цей об'єкт не тільки приваблює своїм стилем і якістю будівництва, а й пропонує величезні можливості для розвитку території та втілення найсміливіших дизайнерських ідей.

Основні характеристики об'єкта:
- Одноповерховий будинок площею 467 м², готовий під чистове оздоблення. Побудований за найвищими стандартами з використанням найкращих натуральних матеріалів. Проєкт дизайну розроблений відомим українським дизайнером Сергієм Махно, що дає унікальну можливість адаптувати простір під свої потреби і зберегти баланс між стилем і функціональністю. Будинок вирізняється сучасним дизайном, виконаним у темних тонах із використанням унікальної темної облицювальної цегли.
- Простора ділянка в 60 соток пропонує величезний потенціал для розвитку території. Тут можна створити унікальний ландшафтний дизайн з басейнами, фонтаном, садами, зонами відпочинку і навіть додатковими будівлями, як, наприклад, гостьові будинки, спортивні майданчики або особисті арт-об'єкти.
- Важливо! На території збудовано повноцінний підземний бункер для укриття в випадку небезпеки.. Це просторе приміщення, яке складається з декількох кімнат, загальною площею більше 100м2. Бункер побудовано з монолітного армованого залізобетону. Товщина стін та перекриття 40 см! Крім того, зверху бункера земляний навал біля 2 метрів товщини. Реалізовано два альтернативних вихода з бункера. Повна безпека та комфорте перебування!
- Будинок-зруб площею 165 м², повністю обладнаний для проживання, ідеально підходить для використання в якості банного комплексу або гостьового будинку. Якісне оздоблення, натуральні матеріали створюють атмосферу тепла та затишку. Його стиль ідеально поєднується з ідеєю створення відокремленого заміського простору, де можна розслабитися далеко від міської метушні.
- Комплекс для відпочинку з критою терасою, каміном і кімнатами для релаксу. На терасі встановлено величезний камін, який створює затишну атмосферу в будь-яку пору року. Усередині комплексу розташована сауна на дровах, санвузол, що робить його ідеальним місцем для повного розслаблення і відновлення.
- Великий відкритий басейн розміром 5х12 метрів, який стане центром літнього відпочинку на вашій ділянці.
- Окремий Барбекю-комплекс із піччю для піци та професійним тандиром додає особливого шарму цьому маєтку, створюючи ідеальні умови для організації як приватних сімейних заходів, так і масштабних прийомів гостей.

Інфраструктурні можливості та перспективи розвитку:
- Доступ до ділянки та будинку обмежений шлагбаумом і двома розсувними воротами, що забезпечує високий рівень безпеки.
- На ділянці є будиночок охорони, повністю обладнаний для автономної роботи і проживання персоналу.
- Територія оточена високим бетонним парканом заввишки 3 метри, що забезпечує додаткову безпеку і усамітнення проживаючих.
- Дві автономні свердловини понад 100 м кожна і дві лінії електропостачання по 25 кВт забезпечать вашу незалежність від зовнішніх ресурсів і дадуть змогу розвивати територію без обмежень.
- Ділянка газифікована.
- Важливо! В наявності повні готові детальні проєкти електропостачання, опалення, водопостачання, каналізації, системи вентиляції та кондиціонування основного будинку. Все продумано до дрібниць!
- Стильний і сучасний дизайн-проект внутрішнього облаштування від відомого українського дизайнера Сергія Махно дозволить створити ідеальний інтер'єр у вашому майбутньому будинку.
- Проєкт охоронної системи ділянки з відеоспостереженням і сигналізацією забезпечує високий рівень безпеки.
Масштаб території та продумана інфраструктура дають змогу організувати відокремлений маєток з ідеальним балансом між приватністю та сучасними зручностями. Створіть тут унікальний маєток, який стане відображенням вашого стилю та способу життя.

Особливості розташування:
Село Іванковичі в Київській області має кілька значних переваг для заміського життя:
Транспортна доступність: Село розташоване близько до Києва (10 км до міської межі Києва), що забезпечує зручний доступ до столичних ресурсів і послуг. Це особливо важливо для тих, хто працює в столиці, але хоче жити в більш спокійній обстановці. До Києва можна дістатися кількома альтернативними маршрутами, включаючи Одеську та Новообухівську траси.
Інфраструктура: в радіусі 5-7 км від будинку знаходяться Супермаркети «Сільпо», «Фора», ресторани, відділення Нової пошти та Епіцентру. В Іванковичах і околицях є державні та приватні освітні заклади, що зручно для сімей з дітьми. У селі присутні медичні пункти та аптеки, що забезпечують необхідну медичну допомогу та обслуговування.

Телефонуйте, щоб записатися на перегляд і обговорити можливості реалізації ваших ідей на цій території!
Деталі
Будинок, 1 поверх, 5 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 60 соток. Висота стелі 4 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 10 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 5 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніки немає. Розводки труб немає. Покриття підлоги - стяжка. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка. Вікна алюмінієві, нові. Є дах. Тип огорожі - залізобетон. Підвал розташований окремо. Будинок побудований в 2023 році. Централізована каналізація. На території ділянки є басейн, сауна, баня, сад. У будинка 1 власник, немає прописаних. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Можливість прописки. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор, cонячна електростанція. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
RE/MAX Profi
Верифікований профіль
Silver partner
9
Років досвіду
4
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1036
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Адреса
с. Іванковичі, Івана Франка
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.