24 599 $
410 $/м²
Ціолковського вул., 230
60 / 40 / 10.6 м²
1 поверх
5 сот
Будинок
3 кімнати
Хороший стан
1 міс. тому
10 міс. тому
288 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Продається приватний будинок від власника.
Підходить як для комфортного проживання, так і під комерцію.
Площа будинку 60 кв.м., 3 кімнати, ділянка 5 соток, зроблений санвузол - заведена вода і каналізація в будинок, повністю плитка (стіни, підлога) і нова сантехніка, замінені всі вікна на пластикові склопакети. Нова проводка, розведено індивідуальне електро-опалення та сучасні батареї, потужний кондиціонер, укладено договір на підвищену потужність і 3х-фазний! лічильник "день-ніч".
Броньовані двері і надійна сигналізація. Суцільний паркан навколо з проф-настилу, перед двором - забетонована площадка для паркування авто.
Будинок використовувався як сучасний швейний цех. Має вільні кімнати, завозите меблі і кухню - отримуєте затишний будинок для комфортного життя із вже зробленим простим, базовим ремонтом.
Відмінне розташування - Черемушки, район "України" - престижний, зелений і затишний район, в пішій доступності (що рідкість для приватного сектору): будь-які магазини, АТБ, EVA, ринок, зупинки трамваїв і маршруток (10хв. до центру), пошта, поруч декілька шкіл, дитячих садочків, спорт.школа №4, поліклініка, лікарня та ін. - вся необхідна інфраструктура для сім'ї в пішій доступності.
Власник один більше 3х років, ніхто не прописаний, боргів немає, документи готові до продажу.

Рідкісна пропозиція в цьому районі, не пропустіть таку можливість!
Подбайте про покупку заздалегідь, щоб весною вже насолоджуватись життям у власному будинку.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Площа ділянки 5 соток. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ на вулиці. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. Загальний стан будинку - Хороший стан. Прямий продаж
Оксана
Оксана
Власник
Верифікований профіль
4
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
Престижний, зелений і затишний район, в пішій доступності (що рідкість для приватного сектору): будь-які магазини, АТБ, EVA, ринок, зупинки трамваїв і маршруток (10хв. до центру), пошта, поруч декілька шкіл, дитячих садочків, спорт.школа №4, поліклініка, лікарня та ін. - вся необхідна інфраструктура для сім'ї в пішій доступності.

Історія зміни ціни
29.02.2024 - 300 $ 24 599 $
03.02.2024 + 1 899 $ 24 899 $
31.10.2023 23 000 $
Адреса