345 000 $
844 $/м²
Нова
БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
409 / 190.6 / 34.4 м²
2 поверхи
38 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Чудовий стан
5 днів тому
5 міс. тому
180 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Пропонується просторий 2-поверховий будинок в стилі «прованс», спеціально створений для комфортного життя великої родини або двох сімей – батьків та дітей. Поруч розташовано гостьовий будинок 80,7 кв.м., гараж, господарська будівля, альтанка, басейн. У будинку передбачено все, щоб при спільному проживанні кожен мав можливість свого приватного простору, що забезпечено створенням у будинку кількох зон: віталень (з кухнями), спальних блоків, кімнат для роботи чи навчання, гостьової зони з великою камінною залою, а також окремий робочий кабінет з каміном і зоною для спілкування та виходом на терасу.
У вітальній зоні є окремий вихід на терасу. Гостьова зона двоповерхова з окремим входом та поєднана з будинком. Окрема господарська кімната, кладова, підвал. Котельня з окремим входом, де встановлені два котли(газовий та електричний), системи водопостачання та теплозабезпечення будинку, пралка.
Високі стелі, великі вікна, в будинку тепло взимку, прохолодно влітку і завжди затишно!
На ділянці 38,5 соток знаходяться: гараж на дві машини з автоматичними воротами, вольєр для собаки, літній будинок для відпочинку з каміном, душивою, підвалом , блоком по обслуговуванню басейна та систем газонного поливу.
Дві свердловини по 75м,колодязь 12м, система автополиву, додаткове розведення води по ділянці. ландшафтний дизайн ділянки, плодові та декоративні дерева.
Будинок знаходиться у селищі « Княжичі» , асфальтове покриття прямо до будинку, до київського КПП 12 км, а за 200 метрів – чудовий ліс.
Будинок збудований у 2006-11 році, повністю обладнаний та мебльований. Загальна площа 409 кв.м., житлова – 197 кв.м.
Матеріал стін –целяна кладка із глиняної цегли 380мм,зовні з утепленням із пінополістеролу 80мм та оштукатурення декоративною штукатуркою з фарбуванням та декором з каміння( термодом). Загальна толщина 480мм. Внутрішні стіни та перегородки із глиняної цегли, товщиною відповідно 380мм та 120мм. Перекриття над підвалом та першим поверхом із залізобетоних плит з круглими порожнинами, по плитах цементно-пісщана стяжка 30мм та покриття підлоги. На першому поверсі та у всіх с/вузлах – теплі підлоги. Перекриття над мансардним поверхом з дерев'яного настилу по дер. балкам, поверх теплоізоляція з мінерал.плит ROKWOOL 200мм, знизу гіпсокартон. Покрівля будинку кроквяна ,2-х скатна з металочерепиці по риштуванню 32мм., утеплювач – мін. вата 200мм. Фундамент- стрічковий із монолітної залізобетон. подушки 600мм, h=300мм. Два ряди з/б блоків 500мм та моноліт. пояс 500х300мм. Глибина залягання фундаменту 1,8 м. Інші конструктиви будинку озвучу на перегляді, бо все не описати і треба оглянути на власні очі, бо все зроблено «на совість» і то того вартує!
Додатково додам: встановлено систему холодного водопостачання, водовідведення та каналізації, очищення стічних вод через септик та фільтраційні колодязі. Забір води через свердловини. Горяче водопостачання та опалення автономне від газового 64кВт чи електричного котла 24 кВт. Все обладнання німецького виробництва VAILLANT. .Додатково є котел на дровах, який поєднаний також з будинком і може бути перепідключен для резервного опалювання. До будинку підведено 3 фази, встановлені 3 стабілізатори, безперебійник, контурне електричне заземлення, блискавказахист . Система сигналізації. Чекаю на перегляд і вас це вразить за таку ціну! Тетяна Миколаївна.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 38 соток. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Сейф, Камін. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Сейф
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
18
Років досвіду
10
Років на сайті
Активних оголошень 3
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1386
Останній візит на сайт 4 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Княжичі, Нова