950 000 $
4 750 $/м²
Ривьера
БЕЗ КОМІСІЇ КМ Riviera Village
200 / 80 / 40 м²
2 поверхи
12 сот
Котедж
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
сьогодні
вчора
4 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Київська, Вишгородський, Лебедівка, ”Riviera Villas” (”Riviera Village”) Рів'єра Віледж.


Пропонується до продажу новий, сучасний будинок 'Брюгге' у котеджному містечку преміум-класу (Вишгородський район, Дамба Київського моря, КМ ”Riviera Villas”, на березі природного мальовничого озера з фонтаном.
Розташований в котеджному містечку ”Riviera Village” . Виконаний у стилі Голландський лофт. Ділянка 12 соток. Ліс, озеро, канал з виходом у Київське море, Дніпро. Будинок в 2 поверхи, 200 м2. Кухня-студія, 3 спальні, 4 санвузли, котельня. Коробка моноліт з утепленням, облицьований клінкерною цеглою ручного формування. Керамічна черепиця виробництва Німеччина. Дерев'яні вікна тм Nagel. Підлога, масивна дошка дуб, тм Porta vita, в санвузлах та на терасі Бірманський Тік. Двері дерев'яні, натуральний шпон дуба, Тм Nagel. Автоматичні штори, жалюзі вуличні. Два котли тм Vaillant, Tenko. Інвертор Solar. Бойлер. Система очищення питної води. Чавунна піч тм Kawmet. Сходи ручної роботи метал, сходи масив дуба, тм 3D LINE. Дві зарядні станції LAPP, для електроавтомобіля на вулиці. Можливість підключення газового генератора, сонячних батарей. Простора кухня-студія з виходом на терасу і басейн з чудовим видом на озеро в сосновому лісі. Кухня преміум класу ТМ. TEAM7 Австрія, з натурального горіха, техніка Kuppersbusch ,Німеччина. Холодильник тм HITACHI, Японія .Стіл із масиву горіха тм Voglauer Австрія. Шкіряні стільці з масиву горіха, тм Voglauer Австрія. Диван та крісла тм Natuzzi, Італія. Домашній кінотеатр-проектор TM Optoma. Затишні 2 спальні на першому поверсі, меблі ліжка тм Natuzzi, Італія. Дитяча парта, стілець тм Moll, Німеччина. Спальня на другому поверсі з терасою, ліжко тм, TEAM7 Австрія. Крісло-реклайнер шкіра, тм [ссылка скрыта], Англія. В санвузлах, сантехніка та аксесуари тм Bruma, Іспанія. Умивальник, ванна, унітаз, виробництва Італія. Пральна машина ,тм Mile, Німеччина . Кондиціонери ТМ Gree. Садові меблі, парасолька тм Keter Claire, Ізраїль. Будинок повністью підготовлений для комфортного проживання: посуд, прилади, кухонне приладдя, постільне приладдя, пилосмок, прасувальна система, домашній та садовий інвентар.

Котеджне містечко Рів'єра Віллас - це не просто елітна заміська нерухомість, а розкішний стиль життя. Містечко клубного типу повністю закрите для сторонніх та об'єднує людей зі схожими інтересами. Riviera Villas розташоване на території площею 50 га, з них, понад 6 га відведено під зону відпочинку та соціальну інфраструктуру, решту території займають паркові зони та 150 резиденцій. На території КМ розкинулися два відкриті басейни, літній бар, спеціальні зони для лаунж-відпочинку та безліч спортивних майданчиків.
Котеджне містечко Riviera Villas оточене водою та реліктовими деревами, є облаштована набережна та навіть невеликий причал для яхт. Девелопер обладнав пляж, встановив навіси та шезлонги, збудував кілька кафе на березі каналу. Ресторан з відкритою терасою у КМ Рів'єра Віллас має свій причал, тому після прогулянки на катері можна зупинитися та перекусити. Ще одна особливість проекту – наявність еко-школи для малюків та дітей віком до 9 років. Приватна школа та дитячий садок працюють цілий рік. Для хлопців створюються спеціальні групи, а класи, як такі, відсутні. Зона для навчання включає мотузковий парк, театральну студію, гуртки для розвитку особистості.

Дорога до клубного містечка Riviera Villas веде від греблі Київської ГЕС уздовж Київського водосховища у напрямку с.Лебедівка та становить 11 км. До Києва – 22 км.

Запрошуємо на перегляд.
Деталі
Котедж, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 12 соток. Планування кімнат Роздільне. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Без комісії
Level Group
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 3
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 3589
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
с. Лебедівка, Ривьера
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.