449 000 $
1 240 $/м²
Озерна вул., 9а
БЕЗ КОМІСІЇ
362 / 150 / 28 м²
2 поверхи
10 сот
Котедж
6 кімнат і більше
Чудовий стан
сьогодні
1 міс. тому
18 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Продається чудовий 2-поверховий цегляний будинок 362м2 в одній з найзручніших локацій в с. Підгірці, вул. Озерна - 10 км від Києва по НАЙКРАЩІЙ Новообухівській трасі у пішому доступі до Блакитного озера, відомого своїми пляжами та найчистішою блакитною водою, в елітному закритому котеджному містечку «Mon chalet». У КМ «Mon chalet» всього 14 будинків, охорона, парковка для гостей і своє озеро з шикарною риболовлею!
Будинок введено в експлуатацію 2009 року, розташований в екологічно чистому місці на облагородженій приватизованій ділянці 10 соток під будівництво будинку. Затишна зелена територія з гарними ялинами, туями, ялівцем, березами, фруктовими деревами і чудовими трояндами! У будинку 6 кімнат і 3 санвузли, гардероби і великий гараж, тераса і госпприміщення з газовим і електричним котлами,.
Продається з усіма меблями і якісною побутовою технікою - заїжджай і живи! Підлоги з підігрівом. На 1 поверсі висота стель Н=4м: крита тераса перед входом, передпокій, гардероб, зала 57 м2, кухня 28 м2, гостьова кімната, санвузол, веранда, гараж 40 м2 на два авто, госпприміщення з котлами та фільтрами для очищення води (своя свердловина 42м).
На 2 поверсі 4 кімнати: хазяйська спальня зі своїм санвузлом, дитяча, спальня, кабінет, санвузол загальний і гардероб. У кожному приміщенні - кондиціонер (всього 7 кондиціонерів)
ВСІ вікна захищені металевими ролетами! Перед гаражом на парковці можна ромістити ще 2 авто.
Електрика 18 кВт, 3 фази, 3 стабілізатори. Безперебійність електроживлення забезпечується економічним англійським дизельним генератором потужністю 13,5 кВт.
Поруч знаходиться спортивний комплекс ""Olympic Village" де ви матимете чудову можливість проводити час та займатися спортом усією родиною." Неподалік є продуктовий магазин, поліклініка та ветиринарний заклад, а також дитячий садочок та школа. В декількох хвилинах їзди знаходиться "Аутлет-містечко ТРЦ «Мануфактура» де можна цікаво та корисно проводити свій час всією родиною, займаючись шопінгом, відвідуючи кінотеатр та безліч кафе, чи просто гуляючи архітектурною забудовою, виконаною в стилістиці північно-європейських старовинних міст.
Не пропустіть можливість стати володарем цього чудового будинку і повноцінно отримувати задоволення від комфортного заміського життя поруч зі столицею!
Деталі
Котедж, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 10 соток. Висота стелі 4 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 10 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 3 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - дерево, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Є дах. Тип огорожі - цегла. У будинку є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2010 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, город, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Можливість прописки, охорона. Поруч є розважальні заклади, зупинки, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс, школа, дитсадок. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Телевізор
Верифікований профіль
Gold partner
Сертифікат
АФНУ
29
Років досвіду
1
Рекомендація
12
Років на сайті
Активних оголошень 19
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 8189
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Підгірці, Озерна вул., 9а
В пропозиції є незбережені дані.