99 000 $
707 $/м²
СТ Придніпрянський
с. Ровжі
 Кадастровий номер верифіковано ПРЕМІУМ єОселя
140 / 90 / 27 м²
2 поверхи
6 сот
Будинок
4 кімнати
Євроремонт
сьогодні
2 міс. тому
114 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Продам будинок в мальовничому куточку, в СТ Придніпрянський. В будинку є все для постійного проживання в незалежності від сезону.
Цегляний 2 поверховий будинок з 2-ма терасами, фундамент 10х10 площа будинку140 м.кв. + 30 м. кв. тераса+30 м.кв. балкон. Будинок утеплений, дах утеплений мінеральною ватою, енергозберігаючі вікна.
На 1 поверсі спальня, велика кухня -вітальня з каміном, санвузол та кімната підготовлена для сауни. На другому поверсі 2 окремі великі кімнати, санвузол. Вихід на терасу другого поверху можливий з обох кімнат.
Опалення проведено електричне також є можливість опалювати каміном.
В санвузлі на першому поверсі: ванна, душова, раковина.
На другому поверсі бойлер на 150 літрів, душова, унітаз. Кухня: холодильник, плита, яка працює як від електрики так і від газового балону, пралка, котел.
Будинок розташований на ділянці 6,68 соток, але є можливість придбання сусідньої ділянки для збільшення до 12 соток (можемо обговорити додатково).
По всьому периметру ділянки встановлений паркан 2,5 метра. Двоє воріт для заїзду авто.
На ділянці є технічне приміщення для зберігання інвентарю. Також залитий фундамент під літній будиночок з підведеними комунікаціями (вода/електрика). Своя скважина 85 метрів з неймовірно смачною водою.
На території ділянки висаджені різні дерева та кущі: берези, липи, ліщина, груша, граби, смородина, виноград. Багато квітів.
Навкруги неймовірна природа. З одного боку Київське водосховище з іншого відвідний канал. Піщані пляжі, вимостки для риболовлі, гриби восени це все в пішій доступності від будинку. Навкруги сосновий ліс.

Комунікації: Проведений інтернет оптоволокно Interlan пакет 100Мб/с.
На першому поверсі підлога з підігрівом. На другому в санвузлі.

Будинок розташований в Садовому Товаристві Придніпрянський, вул. Абрикосова.
Відстань до станції метро Героїв Дніпра 50 км.
5 разів на день курсують великі рейсові автобуси.

Будинок в який вкладено багато любові!
Затишок, комфорт, свіже повітря, вранішня кава під спів птахів-це частинка того, що ви отримаєте придбавши його.

Якщо у вас виникли додаткові питання, будь ласка, телефонуйте тільки за допомогою будь якого зручного для вас месенджера (Viber/Telegram/WhatsApp) або пишіть.

+38-[телефон скрыт]Наталія.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - цегла. Під'їзд до будинку - бетон. Площа ділянки 6 соток. Висота стелі 2.4 метра. Вид з вікон у двір, на море. Планування кімнат Роздільне. Відстань до моря - 400 метрів. Відстань до міста - 50 метрів. Газ на вулиці. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку 2 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - ламінат, є підігрів підлоги. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля шпалери. Вікна металопластикові, нові. Є дах. Є огорожа. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Камін. Будинок побудований в 2019 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад, город, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Євроремонт. Поруч є зупинки, ліс, річка / озеро, море. Документи на будинок: договір дарування. Прямий продаж, Вільна, Можливе розтермінування. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
11
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Деталі інтер’єру
Зроблений ремонт. Шпалери пофарбовані в білий колір, за бажанням легко змінити на колір, який вам подобається. На другому поверсі потрібно покласти підлогу (ламінат/лінолеум) повністю підготовлена для цього підлога. Встановити міжкімнатні двері.

Будинок і двір
На території ділянки висаджені різні дерева та кущі: берези, липи, ліщина, груша, граби, смородина, виноград. Багато квітів.

Інфраструктура
Магазин в пішій доступності. Кожної суботи є сільськогосподарський базар де можна придбати смачні домашні продутки (овочі, фрукти, м"ясо, молочні продукти, розсаду).

У будинку є
  • Камін
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
Історія зміни ціни
04.10.2024 - 11 000 $ 99 000 $
07.08.2024 110 000 $
Адреса
с. Ровжі, СТ Придніпрянський
Кадастровий номер 3221888000:24:101:****  верифіковано через реєстр
площа
0.0668 га
власність
Приватна власність
використання
01.06 Для колективного садівництва
категорія
Землі сільськогосподарського призначення
адреса
Київська область, Вишгородський район, Сувидська сільська рада, с/т "Придніпрянський"
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.