55 049 $
1 251 $/м²
44 / 14 / 20 м²
поверх 1 з 8
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
2 тиж. тому
0 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Функціональний мінімалізм та легкість геометричних форм, світлі фасади та стриманий декор, низька поверховість будинків формують основу архітектурної концепції Avalon Holiday.
Комфортні умови проживання продумано до найменших деталей: від приміщень для зберігання дитячих колясок до облаштованих велосипедних доріжок.
Локація, яка заряджає природою. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче втекти від шумного міста, але водночас завжди знати, що можна швидко повернутись у вир центральної частини.
3 хвилини - і ви вже на одній з головних магістралей Львова.
Наявне розтермінування від забудовника до грудня 2024. 1-й внесок від 10%.
Окрема квартира, будинок бетонно-монолітний, у квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра.
Загальний стан квартири - без ремонту.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2025 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є розважальні заклади, зупинки, дитсадок, школа, супермаркет, річка/озеро
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 25
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Будинок комфорт класу.
Стіни муровані з керамоблоків, фасади утеплені мінеральною ватою.
Комунікації (окрім опалення) – централізовані, а опалення - індивідуальне.
Зручності:
- власний мобільний додаток для мешканців, в якому буде функція оплати рахунків, моніторинг комунальних витрат та соціальна мережа комплексу Avalon Holiday для комунікації з сусідами
- облаштовані велодоріжки та безкоштовний прокат велосипедів, спортивні майданчики та дитячі ігрові зони
- технічні приміщення для зберігання колясок та велосипедів
- продуктові візки для зручності розвантаження після покупок

Інфраструктура
У 5 хвилинах на авто або за одну зупинку на громадському транспорті торгово-розважальний центр King Cross Leopolis, в якому є магазини, кафе та ресторани, кінотеатр, каток, лазерний лабіринт та сервісні послуги. Також в King Cross Leopolis розташований великий супермаркет «Ашан», а за 7-8 хвилин від Avalon Holiday можна доїхати до «АТБ», «Сільпо» та «Арсена».
За 7 хвилин на авто від будинку дитячий розважальний центр. Якщо плануєте віддавати дитину в дитячий садок — 5 хвилин на авто до дитячого садку №70, 9 хвилин до садка №69 «Веселка» та 10 хвилин до дошкільного центру №159. Дорослішим дітям можна підібрати школу поблизу: 7 хвилин на авто до школи №32, 9 хвилин до школи №86, 7 хвилин до коледжу Львівської політехніки, 8 хвилин до школи №48, 10 хвилин до ліцею №45 та дитячої школи мистецтв №10.
Для занять спортом на території Avalon Holiday будуть обладнані спортивні майданчики різних вікових категорій. Ще за 8 хвилин можна доїхати до тренажерного залу Iron, фітнес-клубу «Ківі фітнес» або фітнес-клубу Sport Life.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.