26 250 $
750 $/м²
35 / 12.6 / 11.2 м²
поверх 1 з 5
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
5 днів тому
2 тиж. тому
2 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
ЖК «Дружній Двір» — це масштабна забудова в селі Солонка Львівської області, яка складається з вісімнадцяти 5-поверхових секцій. Вони розташовані по периметру території і створюють два закритих внутрішніх двори: в одному розмістять баскетбольне поле, ігровий майданчик для малят і зону для занять спортом, а в іншому — ігровий комплекс для дітей старшого віку.
Екстер'єр будинку приваблює своєю оригінальністю і барвистістю. У фасадному опорядженні зробили акцент на полосах яскраво-жовтого кольору, які візуально розділяють будинок на поверхи і блоки. Оскільки комплекс розташований на відкритому просторі, з вікон квартир відкривається мальовнича картина на місто і поля.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, розважальні заклади
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 6
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Будинок економ класу.
Комплектація:
-містка наземна стоянка
-планування на будь-який смак і гаманець: від невеликих смарт-квартир до дворівневих апартаментів
-енергозберігаючі металопластикові вікна
-просторі балкони

Інфраструктура
Житловий комплекс «Дружній Двір» знаходиться в передмісті Львова, до Національної опери можна доїхати за півгодини на авто. Якщо потрібен міський транспорт — в 15 хвилинах пішки є зупинка, де регулярно проїжджають автобуси і маршрутні таксі до міста.
До найближчої школи і приватного дитячого центру «Апельсин» 8 хвилин їзди. Більше навчальних закладів ви знайдете на околиці Львова в 15 хвилинах на машині: школи №32, №86, №48, ліцей №45 та дитячі садки №70, №159, №165, №155 і №34.
По медичну допомогу можна звернутися в дитячу або дорослу поліклініки в 15 хвилинах їзди.
Недалеко розташований великий ТРЦ King Cross Leopolis з супермаркетом «Ашан», будівельним гіпермаркетом «Епіцентр К», магазинами побутової техніки, бутиками, фудкортом, розважальною зоною для дітей, боулінгом і кінотеатром. У тому ж районі знаходиться стадіон «Арена Львів», на якому проходять футбольні матчі, фестивалі, концерти та конференції.
Якщо ви — любитель регулярних тренувань в залі, то доведеться їхати в Сихівський або Франківський райони Львова. Там відкриті фітнес-клуби FitCurves, «Спарта», «Формула краси», Shulak Gym і Malibu.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.