250 000 $
1 244 $/м²
вул. Мазепи, 10
ПРЕМІУМ
201 / 51 / 31 м²
2 поверхи
8 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
1 міс. тому
74 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Такої Ексклюзивної пропозиції Ви не зустрінете більше ніде і ніколи: Лише 250 000$ за Будинок Мрії з реальною Вартістю в понад 1000 000$! Поспішайте - Ця Унікальна Нагода Тільки Для Одного Щасливчика!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Площа ділянки 8 соток. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гарячої води немає. Опалення немає. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Прямий продаж. Інтернет дротовий (кабельний)
Андрій
Андрій
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Вітаємо у світі "Енігма" - перлині архітектури, створеної колаборацією найкращих архітекторів Львова та штучним інтелектом. А в додачу до цього внутрішній дизайн, розроблений відомим хорватським дизайнером. Це шедевр, який не має аналогів у світі, і ваш єдиний шанс отримати будинок, в якому кожна стіна і лінія має свою історію і несе дуже потужні сенси. Це чудо технологій втілене в бетоні, склі та інвестиції у майбутнє втіленій у криптовалюті, що захована у стінах таємної кімнати.

Планування
З самого входу зліва нас зустрічає невеличкий гардероб, який люб'язно подає Вам верхній одяг, який підходить до Вашого луку та температури на вулиці, а коли Ви повертаєтесь додому кладе його на своє місце.
🍳 Далі нас вітає кухня-лабораторія 40 м² - кожен прилад тут - це технологічне чудо. "Привіт, я - ваша кулінарна станція. Хочете спробувати місячний борщ або галактичний стейк чи може подати Вам каву за Вашим унікальним рецептом?" Після сімейного застілля робо-посудомийка вітає: "Ваш посуд ідеально чистий.
🔥 Вітальня з віртуальним кінотеатром - розслабтеся на антигравітаційному дивані, дивлячись на зоряне небо через здоровенне вікно з футуристичними лініями. "Хочете переглянути останній фільм про міжгалактичні подорожі?" - пропонує ваш домашній кінопомічник.
Не доходячи до другого поверху Вас зустрічає ще один просторий гардероб у стилі найдорожчого чорного діаманту під назвою Enigma, тут поміститься всі Ваші найкрасивіші наряди.

Другий поверх цього неймовірного будинку відкривається перед вами, як сторінка з казки сучасної архітектури. Кожен куточок цієї поверхні створений для занурення у світ розкоші та комфорту.
✨ Перше, що приваблює вашу увагу, - це дворівнева спальня, втілення розкішного сну. Дизайн, що забезпечує елегантність і модернізм, перехоплює подих. Величезні вікна забезпечують вражаючий вид на околиці, а дизайнерське освітлення створює атмосферу тепла та затишку.
👦👧 Дві ідентичні за розміром спальні, оформлені в нейтральних тонах, ніби чекають, щоб бути перетворені на чарівні дитячі кімнати. Простір, сповнений світла та тепла, ідеально підходить для розвитку та відпочинку ваших дітей.
🛁 Головна ванна кімната - це втілення відпочинку, якого Ви потребуєте щодня. Величезна ванна, немов у самої Клеопатри, є місцем для неперевершеного релаксу, а тропічний душ занурює вас у світ тропіків і свіжості. Ретельно підібрані матеріали на фініші створюють враження цілковитої гармонії.
🔥 На завершення, котельня, що забезпечує комфорт у всьому будинку. Це не просто технічне приміщення, а майстерність забезпечення необхідної Вам температури для зручного перебування вдома.
Кожен куточок другої поверхні Енігмі розкриває світ розкоші, комфорту та сучасної елегантності, обіцяючи своїм мешканцям не тільки затишок, але й незабутні емоції та враження.

Третій поверх цього ексклюзивного будинку - це справжній рай для душі та тіла, втілення спокою і гармонії. Ця зона, ідеально підходить як для медитації, так і для веселих ігор, ніби створена, щоб ви забули про повсюдні турботи і поринули у світ внутрішньої рівноваги та щастя.
🧘 В центрі - простора, багатофункціональна кімната з м'яким освітленням і панорамними вікнами, що окутують Вас спокоєм та відкривають пейзажі, які кожного вечора Вам даруватимуть гамму різноманітних барвів неба.
А тераси - це особливе місце, створене для відновлення енергії та занурення у світ мрій та релаксації.
Тут Ви можете і усамітнитися, і влаштувати пінну вечірку із друзями, як душа забажає.

Будинок і двір
Навколо будинку є огорожа, в яку ідеально впишуться квіти чи міні-дерева, які будуть тішити Ваше око. Також на вулиці є піднавіс для Вашого BMW чи Tesla, чи чому Ви віддаєте перевагу. Цікавий піднавіс нашого будинку тримають 3 стовпи, кожен з яких уособлює ключові принципи, на яких ґрунтується щасливе домашнє життя - Відкритість. Як найголовніша основа будинку, він символізує відкритість світу, новим ідеям та можливостям.
Любов. Вона приходить на крилах відкритості та стає серцем дому, наповнюючи кожен куточок теплом і світлом.
Третій стовп - Сім'я. Це плід любові та найцінніше, що може бути в домі. Сім'я росте і розвивається, підтримуючи один одного, як ці опори підтримують будинок.

Одразу із будинку, а саме із кухні Вам відкриваються двері у неймовірно затишний куточок на задньому подвір'ї, де передбачена зона барбекю, місце для посиденьок з друзями і приготування ароматних страв на вогні. Ця зона надійно захищена від вітру, так як будинок розміщено таким чином, щоб забезпечити Вам комфортне перебування у будь-якому місці що всередині, що ззовні.

Дуже оригінальною є задумка зробити невеличке штучне озеро позаду будинку, з якого братиме початок водоспад. Вам більше не потрібно виходити за межі свого двору, щоб відчути всю красу природи, адже все це є у Вас, і все воно бездоганне та неповторне.

Інфраструктура
Енігма вибрала для себе місце у Солонці, перлині поблизу Львова, де сучасність розщеплюється з тишею та затишком. У цьому районі витонченість та ексклюзивність живуть поряд, ідеальне місце для тих, хто шукає розкішний спосіб життя всього в кількох хвилинах від міської метушні.
🚗 Транспортна розв'язка району Солонка вражає своєю зручністю, що дозволяє легко дістатися до центру Львова чи будь-якої іншої точки міста, а також виїхати за місто без заторів та стресу.
🏫 Неподалік від вашого нового будинку знаходиться сучасна школа та садочок, де ваші діти залюбки будуть пізнавати щось нове та всебічно розвиватися. Тут Ви отримаєте затишне та безпечне середовище для навчання і виховання малюків.
🛒 Якщо Ви любите пошопитися , то недалео від вашого дому ви знайдете різноманітні гіпермаркети та супермаркети. Тут ви легко можете придбати все необхідне для життя.
🏘️ Сусіди в Солонці – це привітна спільнота, з якою завжди приємно погомоніти. Тут панує атмосфера дружелюбності та взаємопідтримки, що робить життя в цьому районі ще приємнішим.
Таким чином, придбавши цей будинок, ви отримаєте не лише розкішне житло, а й чудову інфраструктуру, що робить ваше життя легким та комфортним у кожному аспекті.

Адреса
с. Солонка, вул. Мазепи, 10