300 000 $
646 $/м²
Грушевського
БЕЗ КОМІСІЇ
464.2 / 237.1 / 25 м²
2 поверхи
15 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Незавершений ремонт
1 день тому
8 міс. тому
166 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Прекрасний, дизайнерський будинок у мальовничому куточку Київської області – Старі Петрівці, запрошує вас у свій затишок та комфорт! Це ідеальне місце для тих, хто цінує розкіш, простір та сучасні зручності.
З цим будинком ваші мрії про просторе житло збудуться. Загальна площа чудового будинку становить 464,2 м, а житлова 237,1 м. Три рівні надають вам необмежені можливості для життя та відпочинку. Два житлові поверхи з п’ятьма просторими спальнями, затишною вітальнею зі справжнім каміном та стильною кухнею – їдальнею створюють ідеальний простір для вашої родини. Три санітарні вузли забезпечують максимальний комфорт для всіх членів сім’ї.
Панорамні вікна наповнюють будинок світлом і дозволяють насолоджуватися чудовими краєвидами на природу. А тераси на першому та другому поверхах – це ідеальне місце для ранкової кави або вечірнього спілкування з друзями та родиною.
Цей будинок знаходиться на чудовій земельній площі 15 соток. Тут ви знайдете все, що необхідно для комфортного життя: просторий гараж на дві машини з погребом із трьох кімнат, вольєр для вашого чотирилапого друга, ландшафтний дизайн з великою кількістю газону, з дбайливо підібраними рослинами та фруктовими деревами і все це з автоматичним поливом. На вас чекає власний город, де ви зможете вирощувати свіжі овочі та зелень.
Будинок забезпечений надійною, своєю свердловиною, глибиною 100 метрів, з дорогими німецькими насосами, які забезпечують найкращий тиск вод. Також будинок обладнаний сонячними батареями на даху будинку, гаража та навісу над вольєром, які роблять електроенергію у будинку безкоштовною. На всій території є розведення стічних вод з кількома рівнями переливу. Система каналізації із септиком забезпечує екологічну безпеку. Викачувати майже не потрібно. Навіть система сигналізації з численними камерами відеоспостереження створює відчуття абсолютної безпеки.
Цей будинок – це не просто житло, це стиль життя. Автоматичні ворота, кам’яний гарний паркан та привітні сусіди роблять це місце справді особливим. Не проґавте можливість стати володарем цього раю на землі у Старих Петрівцях!

Є додаткові фото та відео. За більш детальною інформацією дзвоніть.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляно-монолітний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 15 соток. Висота стелі 3.5 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 3 спільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Є дах. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2011 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, город, сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Незавершений ремонт. Автопарковка, охорона. Поруч є зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор, cонячна електростанція. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
10
Років досвіду
8
Місяців на сайті
Активних оголошень 14
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 9528
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
10.01.2024 - 5 000 $ 300 000 $
05.01.2024 - 5 000 $ 305 000 $
31.10.2023 - 20 000 $ 310 000 $
16.10.2023 - 10 000 $ 330 000 $
05.09.2023 340 000 $
Адреса
с. Старі Петрівці, Грушевського