70 000 $
978 $/м²
71.6 / 40.4 / 8.6 м²
поверх 8 з 9
Українська цегла
Роздільне
Хороший стан
сьогодні
3 тиж. тому
35 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста Житомира . Вулиця Велика Бердичівська 75. На перехресті вулиць Велика Бердичівська і Довженка. В районі ринку РАЙДУГА. 8 Поверх 9поверхового цегляного будинку. Квартира покращеного планування.
Загальна площа 71.6 м2
Кімнати: 18.6 м2; 11.9м2; 9.9 м2
Кухня 8.6 м2; коридор 11.9 м2
Ванна/ туалет 4 .2 м2 ; балкон 3.5 м2
лоджія 3 м 2. Квартира в хорошому стані.в усіх кімнатах підлога паркет в кухні і коридорі лінолеум. В ванній і туалеті якісна іспанська плитка керамічна на підлозі і стінах. Всі двері в квартирі зроблені з натурального дуба. Вікна і балкон якісні металопластикові склопакети.
Кухонні меблі - натуральний дуб.
В кухні газова плита фірми SIEMENS
та посудомийна машина. Під'їзд в будинку і ліфт знаходяться в ідеальному стані. Сусіди лікарі і педагоги. Квартира знаходиться в найкращому місці міста Житомира.
Поблизу будинку знаходяться десятки продовольчих і промислових магазинів. Торгівельні центри РАЙДУГА І ТРІУМФ. 4 аптеки та Укрпошта. Біля будинку знаходяться школа і дитячий садок. Вікна в квартирі виходять в тихий внутрішній двір. В квартиру можна заселятися дуже швидко. Ціна квартири 70 000 доларів. Можливий невеликий торг.
Телефон для зв'язку [телефон скрыт]
Сергій. ВЛАСНИК ЦІЄЇ КВАРТИРИ
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол. Є сантехніка. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері дерев'яні. Є покриття підлоги - паркет. Є 2 балкони засклені. Є лоджія, засклена. Стеля шпалери. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Будинок побудований в 1988 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Хороший стан. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
Сергій
Сергій
Власник
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса