2 788 800 грн
32 000 грн/м²
87.15 / 27.42 / 11.29 м²
поверх 3 з 13
Українська цегла
Від будівельників (з обробкою)
1 міс. тому
1 міс. тому
8 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
ЖК "Смарт Сіті 3". Продаж без комісії, квартири від забудовника.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Є балкон засклений. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Можливе розтермінування. Засклений. Засклена. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
Ріел - Сервіс
Верифікований профіль
25
Років досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Рекомендувати
Будинок і двір
«Смарт Сіті 3» – це житловий комплекс бізнес-класу у Житомирі від будівельної компанії «АртХаус Груп», концепція якого є втіленням завершальної частини проєкту «Смарт Сіті», який пропонує життя у сучасному розумінні комфорту, затишку та енергоефективності. Проєкт обʼєднав в собі успішний досвід попередніх комплексів, комфортні рішення в плануваннях квартир, якісні, перевірені матеріали й новітні технології будівництва.

ЖК «Смарт Сіті 3» складається з одного 13-поверхового будинку, три секції якого утворюють кутову забудову. Стилобатна основа комплексу – чудовий приклад інженерної думки що гарантує приватність території та 1500 кв.м для прогулянок, відпочинку, занять спортом, дитячих майданчиків та зони для відпочинку. Для загальної безпеки внутрішня територія комплексу закрита, у кожній секції передбачені робочі місця для консьєржа, а у квартири закладені магістралі для облаштування системи домофонів. Забудовник дотримується сучасних норм та вимог безпеки шляхом реалізації інженерно-технічних заходів, включаючи систему укриття у підвалі, систем примусової вентиляції у місцях загального користування, пожежної та газової безпеки, виведених на пульти у консьєржа.

Для автомобілів мешканців проєктом передбачено підземний паркінг з ліфтом до всіх поверхів, наземний гостьовий на 60 паркомісць та гаражні бокси. У стилобатній частині ЖК «Смарт Сіті 3» будуть комерційні приміщення: кафе, магазини та інші об'єкти інфраструктури, що дозволить отримати більше зручності та переваг для мешканців.

Інфраструктура
Житловий комплекс «Смарт Сіті 3» знаходиться в місті Житомир у районі з розвинутою соціальною та транспортною інфраструктурою. До Соборної площі міста автомобілем близько 7 хвилин. Поруч центральний авто- та залізничний вокзали міста, за 8 хвилин пішки зупинки автобусів №10, №110, №121, №126; тролейбусів №1а, №3, №4, №7, №7а, №10, №15 та міських маршруток №14, №18, №19, №25, №26, №44, №58 на вулиці Київській, одній з центральних магістралей міста.

Купити продукти у радіусі 10 хвилин пішки від комплексу можна у супермаркетах «Аврора» та «АТБ». У радіусі 4 хвилин автомобілем розташований супермаркет «ЕКО-Маркет» та гіпермаркет «Metro Житомир». А на 3 хвилини далі розташований Житній ринок, де у будь-яку пору року великий вибір свіжих овочів та фруктів, фермерської екопродукції та товарів місцевих виробників. За 5 хвилин пішки від ЖК «Смарт Сіті 3» знаходиться найбільший у місті торгово-розважальний комплекс «Глобал» з галереєю магазинів різної спрямованості, продуктовим супермаркетом «Ашан», магазинами побутової техніки, меблевим гіпермаркетом, багатозальним кінотеатром «МУЛЬТИПЛЕКС», боулінгом, контактним зоопарком, розважальною зоною для дітей «Острів пригод», ковзанкою, фуд-кортом та цілим рядом різних сервісів, від аптек і відділень банків до салонів краси та ательє з ремонту одягу.

Найближчий до комплексу дитячий садок №10 «Золота рибка» - за 9 хвилин пішки.

На тренування 4 хвилини пішки до спортивної зали «Star Kids», 5 хвилин до фітнес-клубу «Sport Life» в ТРЦ «Глобал» та 12 хвилин до спортзалу «Фітнес Сіті» у ТРЦ «Ярмарок».

За три хвилини на авто знаходиться діагностичний центр «Асклепій», до амбулаторії сімейної медицини та інших медзакладів дорога складе близько 7 хвилин автомобілем.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.