17 200 $
688 $/м²
Спрейса, 13
ТОРГ ПЕРЕУСТУПКА єОселя
25 / 8 / 14 м²
поверх 2 з 5
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
сьогодні
3 тиж. тому
19 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропоную 1-кімнатну квартиру в цегляному будинку на 2-му поверсі
Площа 24.99 м2: ванна кімната 3.26 м2, кухня 15.08 м2 (збільшена, можна приймати гостей), кімната 6.65 м2
(у процесі будівництва, я приватна особа, поступлюся у забудовника).

Розташування між Авангардом та 7 км, вул. Спрейса-Овідопольська дорога

!! У ціну входить ремонт (шпалери, ламінат, стелі, облицювання санвузла, внутрішні двері), повністю вся сантехніка (умивальник, унітаз, душова, бойлер), електрика (лічильник, розетки, кілька світильників), автономне опалення, кондиціонер та електроплита!!

Будинок з червоної цеглини + утеплення, простінки з газоблоку, з ліфтом, малоповерховий. Квартира здаватиметься повністю готовою до проживання! Вам залишиться тільки принести посуд та меблі! Квартал охороняється, не галасливий, активно впорядковується.

Неподалік проходить багато маршруток: у центр, Таїрове, Суворовський, на привіз, вокзал, в Овідіополь, Іллічівськ. Поруч електричка на Затоці (ст. Одеса-Західна, 7 км). Ринок 7 км, Епіцентр, магазини, пошта.
ЖК Кекс.

Ціна 17200 доларів.

За окрему плату пропоную також комору у підвальному приміщенні.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Не введенно в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля шпалери. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, море. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на житло в житлово-будівельному кооперативі. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Руслана
Руслана
Власник
Верифікований профіль
9
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
Адреса
смт. Авангард, Спрейса, 13