3 900 $/міс
13 $/м²
торгівельне приміщення, офісне приміщення
300 м²
2 тиж. тому
3 тиж. тому
22 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
У травні 2024 року ми відкриваємо свій перший smart офіс – BUSINESS CENTER "tw12ve" з закритою територією, власним сквером та лаунж зоною на даху.

 Офісний центр побудований із застосуванням розумних технологій та системою BMS яка керує інженерними системами від контролю доступу на територію до сценарію мультимедійної архітектурної підсвітки фасадів будівлі та території.

 На додаток до всього резидентам нового офісу буде запропоновано цифровий асистент у вигляді мобільного додатку – iOffice, за допомогою якого можна буде закривати більшу частину організаційних питань у максимально зручній формі.

 Бізнес центр забезпечений точкою обміну трафіком UA-IX оптичного каналу зв'язку пропускною здатністю 1Гб/с. За необхідності канал може бути розширено до 10 Гб/с.

Існуюча кабельна інфраструктура дозволяє завести в офіс будь-якого провайдера у мінімальні терміни.

 Обслуговування резидентів в офісному центрі здійснюється власною керуючою компанією та професійною службою експлуатації.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Офісний центр, Офісне приміщення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 2 поверсі, У будівлі 5 поверхів
Ганна
Ганна
Власник
Верифікований профіль
5
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса