38 000 грн/міс
190 грн/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення, виробниче приміщення, склад, приміщення для надання послуг, офісне приміщення
200 м²
сьогодні
2 тиж. тому
21 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Прохання писати в месенджери, відповісти зможу в другій половині дня.

Без комісії довгострокова субаренда офісного приміщення в 500 метрах від метро Мінська. вул. Левка Лук'яненка 19 (раніше Маршала Тимошенко).

Окремий вхід з двору через під'їзд, другий поверх та спільний фасадний вхід з першого поверху. Офіс складається з 8 кабінетів (частина з них, прохідні), кухня, 2 санвузола, кладовка, міні-склад. Є великий сейф (розміром з шафу). Товщина стін 1 метр бетону, вікна маленькі (видно на фото). Висота стелі трохи нижче за стандартну (2,3-2,2 метри).
В трьох кабінетах є кондиціонери, опалення офіційно відключено, тому взимку платити не треба. При цьому в зимовий період електрики виходило в середньому до 6 тис грн в міс, що в рази дешевше за централізоване опалення.
Доступ цілодобовий.
Офіс частково може бути безкоштовно укомплектовано меблями, можемо лишити смарт телевізор (за бажанням), Кухня мебльована, є кавоварка. Роутери заживлено безперебійними блоками живлення, також є безперебійний блок живлення з батареями, яким живили всі ноутбуки, принтери на робочих місцях і частково освітлення - можемо залишити бонусом, але треба електрик, щоб підклюив, бо зараз він відключений.
На першому поверсі є ще площа під здачу - можна зробити клієнтську зону, ресепшен, шоурум додатково до офісу.

Можлива оплата по безготівковому розрахунку без ПДВ (+5%). Додатково оплачується електроенергія (окремий лічильник), інтернет, охорона (за необхідності). Знаходиться в жилому будинку, де перші два поверхи - це торгово-офісні приміщення.

Поруч нотаріус, стоматологія, медична клініка Smart Medical Center, аптека, торговий центр Smart Plaza Obolon, офісний центр, кафе і т.д.

Додаткові фото та відео надішлемо у приватні повідомлення.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Приміщення в житловому будинку, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Склад, Виробниче приміщення, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 1, 2 поверхах, У будівлі 13 поверхів
Роман
Роман
Власник
Верифікований профіль
11
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.